Kommande försäljning

Väldisponerad bostad högst upp i mycket fint skick!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Våning
  3 av 3
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  54 m²
 • Avgift
  3 611 kr/mån
  inkl. .

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvårummare om 54 kvm. Denna bostad erbjuder ett trevligt fullt utrustat och rymligt kök med gott om plats för ett matbord. Det luftiga vardagsrummet är smart utformat och rymmer både en bekväm soffgrupp, tv-möbel samt en mindre matsalsdel om så önskas. Stora fönster släpper in vackert ljus och ger en härlig atmosfär till bostaden.

Här möts du av välutnyttjade kvadratmeter fördelade på en mysig sovdel, ett stort och ljust vardagsrum, modernt kök, hall med gott om förvaring, helkaklat badrum med egen tvättmaskin samt goda förvaringsutrymmen i form av flertalet garderober. Väggarna är genomgående vitmålade och golven är täckta av fint trägolv. Tack vare de neutrala färgtonerna ger er möjlighet att enkelt sätta er egen prägel på bostaden. Tvättstuga samt källarförråd finns.

På Gamla Strandlinjen 1B får du en enkel vardag på köpet. Området har ett centralt läge med närhet till Partille centrum, som är en expansiv och populär plats med en helt ny stadsdel som växer fram vid Partille Port. Inom gångavstånd når ni köpcentret Allum, där ni hittar ett stort utbud av affärer och restauranger. Pendelstationen och busshållplatsen ligger bara en kort promenad bort, vilket ger er möjlighet att enkelt ta er in till Göteborgs centrum på cirka 15 minuter med kollektivtrafik. För den som föredrar att köra bil tar E20 er snabbt och smidigt till er nästa destination.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en ljus och välplanerad miljö, bekväma faciliteter och närhet till allt ni kan behöva. Det är en perfekt plats att kalla hemma i Partille.

Varmt välkommen på bokad visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Minna Bahmiary

Reg Fastighetsmäklare
Minna Bahmiary

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Partille
Ort Partille
Adress Gamla strandlinjen 1B
43335 Partille
Lägenhetsnr BRF 108
Våning 3 av 3
Boarea (BOA) 54 m² (enligt Bostadsföreningen)
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Andelstal insats

2,85775

Andel av månadsavgift

0,0285820

Andel av BRF netto­skuldsättning 326 425 kr
Överlåtelse­avgift 1 313 kr (betalas av säljaren)
Pantsättnings­avgift 525 kr
Månadsavgift 3 611 kr/mån
Ingår i avgiften

.

Avgifts­förändringar

Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar.

Parkering

Information

Föreningen har totalt 7 garageplatser tillgängliga för uthyrning. Kostnaden för att hyra en garageplats är 700 kr per månad.
Utöver garageplatserna erbjuder föreningen även 11 parkeringsplatser för uthyrning. Kostnaden för att hyra en parkeringsplats är 220 kr per månad.

Driftkostnad

Antal personer i hushållet 2
Hushållsel 500 kr/mån
Hemförsäkring 250 kr/mån
Summa driftkostnad 750 kr/mån

Energideklaration

Status Energideklaration är utförd
Utförd 2018-07-30
Energiklass Energiklass F

Byggnad

Hiss Ja
Allmän information

Brf Strandlinjen är en bostadsrättsförening belägen i centrala Partille. Föreningen grundades och registrerades den 30 maj 2006. Dess ägande omfattar fastigheten Partille Lexby 2:28, som består av två flerbostadshus med totalt 30 lägenheter. Av dessa är 26 bostadsrätter, medan 4 lägenheter och 1 lokal är hyresrätter.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC. SBC (Sveriges BostadsrättsCentrum) är ett företag som specialiserar sig på förvaltningstjänster för bostadsrättsföreningar. De hjälper till att hantera föreningens ekonomi, administration och andra praktiska aspekter.

Brf Strandlinjen erbjuder sina medlemmar ett bekvämt boende i centrala Partille och äger fastigheten där med ett varierat utbud av lägenheter. Genom att anlita SBC för den ekonomiska förvaltningen kan föreningen dra nytta av deras expertis och erfarenhet inom bostadsrättsförvaltning, vilket underlättar hanteringen av föreningens ekonomi och administration för medlemmarna.

Övriga utrymmen i föreningen

Källarförråd ingår. Förutom ett eget källarförråd erbjuder Brf Strandlinjen sina medlemmar flera gemensamma faciliteter för att underlätta vardagen och främja trivseln. En av dessa faciliteter är den gemensamma tvättstugan, där medlemmarna har tillgång till tvättmaskiner och torktumlare för att tvätta sina kläder och hemtextilier. Detta ger en bekväm och praktisk lösning för boende i föreningen.

Dessutom finns det ett cykel- och barnvagnsrum tillgängligt för medlemmarna. Detta utrymme erbjuder en säker och skyddad plats att förvara cyklar och barnvagnar. Det är ett praktiskt alternativ för boende som behöver utrymme för att förvara sina transportmedel eller andra fritidsutrustningar.

För att upprätthålla en ren och välkomnande miljö har föreningen en gemensam städlista. Denna lista hjälper medlemmarna att samarbeta och ansvara för att städa trappuppgången och andra gemensamma områden. Genom att arbeta tillsammans för att hålla föreningens utrymmen rena och prydliga kan alla medlemmar bidra till en trevlig och trivsam boendemiljö för alla.

Brf Strandlinjen strävar efter att erbjuda sina medlemmar inte bara bekvämligheter och faciliteter, utan också ett gemensamt ansvar för att upprätthålla en ren och välorganiserad miljö. Genom att ha tillgång till gemensamma utrymmen och samarbeta med städningen skapas en känsla av gemenskap och trivsel i föreningen.

TV/internet

Kabel-TV via Tele 2 (grundutbud) ingår i avgiften. Föreningen är ej ansluten via Fiber.

Förening

Namn BRF Strandlinjen
Org. Nr 769614-5460
Grundad 2006
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Markägare Föreningen äger marken
Juridisk person accepteras Nej

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Områdesbeskrivning

Närområde

En kort promenad från bostaden i Brf Strandlinjen finns två attraktiva destinationer att utforska. Partille Arena, en populär evenemangsplats, erbjuder möjligheten att delta i spännande evenemang och konserter. Det är en perfekt plats att njuta av underhållning och upplevelser i närheten av hemmet.

Även Allum, ett köpcentrum i närheten, lockar med möjligheter till shopping och matupplevelser. Här kan du hitta ett brett utbud av butiker och restauranger för att tillfredsställa dina behov och önskemål när det gäller shopping och gastronomi.

Närmaste busshållplats ligger endast cirka 350-400 meter från ytterdörren, vilket ger en bekväm och nära anslutning till kollektivtrafiken. Det gör det enkelt att ta sig runt i området och vidare till andra destinationer.

För de som föredrar att cykla finns möjligheten att ta en kort cykeltur till Partille station. Där kan du ansluta till Västtåget, som tar dig till Göteborg C på endast 10 minuter. Det ger ett smidigt och snabbt sätt att nå centrala Göteborg och dra nytta av stadens utbud av kultur, nöjen och arbetsmöjligheter.

Brf Strandlinjen har fördelen av att erbjuda närhet till både underhållning och shopping, samt bekväma transportmöjligheter för att utforska området och ta sig till centrala Göteborg. Det ger föreningens medlemmar en mångsidig och lättillgänglig livsstil där de kan dra nytta av de olika möjligheterna som området har att erbjuda.