Såld

Totalrenoverad lägenhet med villakänsla!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  43,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkomna till denna fantastiska lägenhet som erbjuder ett modernt kök med stilrena materialval och utmärkta förvaringsmöjligheter samt ett snyggt renoverat helkaklat badrum.. Lägenheten är i grunden utformad som en etta men är renoverad till en tvåa med eget sovrum.

Denna bostad kombinerar det bästa av två världar - den praktiska funktionaliteten och bekvämligheten hos en lägenhet, tillsammans med den trivsamma atmosfären och friheten som ett hus erbjuder. Kom och upptäck den här fantastiska bostaden som har allt du behöver för att trivas och känna dig hemma!

I detta område finns det härliga promenadstråk som leder dig till den vackra Stensjön och dess underbara badplats på bara några minuters gångavstånd. Här får du möjlighet att bo i en lugn och naturnära miljö, samtidigt som du endast behöver promenera i 10 minuter för att nå Mölndals Centrum och den nybyggda Gallerian.

I den anrika miljön i Kvarnbyn möts du av välbevarade och imponerande byggnader. Här finns mysiga caféer, ett bageri och en fors som slingrar sig längs med vägen ner mot centrum. Du kan njuta av den historiska atmosfären och charmiga omgivningar samtidigt som du har bekvämt nära tillgång till stadens puls och alla dess bekvämligheter.

Välkommen med din intreseanmälan!

Slutpris 2 450 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 66 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Mölndal
Område Mölndal
Adress Görjelycksgatan 4
43134 Mölndal
Slutpris 2 450 000 kr
Kontraktsdatum 2023-07-29
Boarea (BOA) 43,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta