Såld

Modernt enplanshus i hjärtat av Tuve!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1972
 • Rum
  7 rum
 • Boarea
  121 m²
 • Biarea
  14 m²
 • Tomtareal/mark
  345,9 m²

Nu kan vi äntligen presentera detta fantastiska familjevänliga boende med en grönskande trädgård och en smart planlösning med fyra sovrum. Köket är modernt och stilrent och erbjuder goda förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Bostaden erbjuder även två badrum varav det ena är helkaklat med moderna materialval. Hela bostaden badar i ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i flera olika vädersträck! I mitten av huset finner ni ett charmigt atrium, som erbjuder en fridfull oas där man ostört kan njuta av solens strålar. Det är en perfekt plats för avkoppling och rekreation. Atriumet erbjuder tillräckligt med utrymme för att inreda det med bekväma loungemöbler eller ett vackert utebord omgiven av stolar, så att ni kan sitta ner och njuta av favoritbok eller umgås med vänner och familj under det öppna himlavalvet. För att ytterligare förhöja atmosfären och skapa en varm och inbjudande känsla, har vardagsrummet utrustats med en vacker braskamin. Den sprider inte bara en mysig atmosfär, utan ger även en extra värme och komfort under kyliga kvällar eller vinterdagar.

Detta är verkligen det perfekta huset för de som önskar ett välplanerat och okomplicerat hus i ett avslappnat och familjärt område. Med Hinnebäcksgatan 93 får du en enkel vardag på köpet med gott om grönskande natur och underbara promenadstråk, som till exempel Hisingsparken med sin natursköna omgivning. På Tuve Torg finns alla bekvämligheter du kan tänka dig, och det är gångavstånd till skolor och förskolor.

Buss 17 tar dig till centrala Göteborg på endast 15 minuter, och den går var 5:e minut även under högtrafikerade tider, så du har enkel tillgång till stadens puls när du vill.

Missa inte chansen att få bo i detta fantastiska hus mitt i Tuve! Kontakta oss idag för mer information och boka en visning.

Välkommen till ditt nya hem!

Slutpris 4 310 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 55 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Tuve
Adress Hinnebäcksgatan 93
41745 Göteborg
Slutpris 4 310 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-13
Boarea (BOA) 121 m²
Biarea (BIA) 14 m²
Tomtareal/mark 345,9 m²
Antal rum 7 (varav 4 sovrum)

Karta