Såld

Modern 3:a med två balkong, uteplats och gillestuga!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1968
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  79 m²
 • Biarea
  36 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Nu har ni chansen att förvärva en smart planerad 3-rumslägenhet i det efterfrågade området Sagogången. Bostaden är modern och fräsch med nymålade ytskikt och badrummet samt tvättstugan är renoverad av föreningen 2019/2022. En trappa ner hittar ni gillestugan, som har en separat ingång. Gillestugan är hela 36 kvadratmeter och inkluderar både ett allrum/sovrum och ett förråd eller om man önskar bygga om det till sovrum, vilket gör det perfekt som ett tonårsrum eller en möjlig gästrumslösning. På entréplan finns ett generöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Förutom en balkong vid entrén har bostaden även en balkong som nås från vardagsrummet. Härifrån har ni er egen uteplats med en härlig sydvästlig exponering, vilket innebär sol större delen av dagen.

Föreningen är stabil och omgärdad av grönskande trädgårdar och lekplatser. I det närliggande området finns även förskolor, skolor och smidiga transportförbindelser till stadskärnan. Inom gångavstånd hittar du Semla Lagerlöfs torg, som expanderar med ett ökat utbud av butiker och bostäder – en stadsdel i tillväxt.

Detta är en unik bostad som måste upplevas på plats! Välkommen att boka in er för visning.

Slutpris 2 150 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 55 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Hisings Backa
Område Hisings Backa
Adress Sagogången 6
42245 Hisings Backa
Slutpris 2 150 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-27
Boarea (BOA) 79 m²
Biarea (BIA) 36 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta