Såld

3:a med smart planlösning och balkong i sydväst!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1951
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  62,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Nu kan vi presentera denna smart planerad 3-rumslägenhet med en härlig balkong i sydvästligt läge! Från den soliga balkongen kan du njuta av en härlig utsikt över föreningens innergård. Interiört finner du ett modernt renoverat helkaklat badrum med golvvärme, två rymliga sovrum med generöst med garderobsutrymme, en rymlig klädkammare och ett vardagsrum i bra storlek med direkt tillgång till den underbara balkongen. Köket har generösa förvaringsmöjligheter och en rymlig arbetsyta. Dessutom kan du dra nytta av extra förvaringsutrymme i både vinds- och källarförråd. Lägenheten är smart placerad i området, vilket ger dig en harmonisk omgivning av grönska under vår och sommar. Föreningen är stabil med låg avgift och har bland annat övernattningslägenhet, pingisrum, bastu, tvättstuga, verkstad och nyöppnat gym.

Här bor du med en kort promenad från Hisingsparken och Slätta damm, som erbjuder underbar natur, samtidigt som busshållplatsen är inom bekvämt gångavstånd. Staden nås på cirka 15 minuter med kollektivtrafik. Föreningen är stabil med låga avgifter och har bekvämligheter som en övernattningslägenhet, pingisrum, bastu och tvättstuga. Detta är den perfekta bostaden för dig som vill bo centralt men ändå ha naturen nära. Missa inte chansen att köpa en sådan här lägenhet! Boka in dig för visning redan idag!

Slutpris 2 050 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 66 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Tolered
Adress Karl Staaffsgatan 22B
41726 Göteborg
Slutpris 2 050 000 kr
Kontraktsdatum 2023-11-21
Boarea (BOA) 62,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta