Såld

Modern etta med härlig uteplats!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  34,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till denna moderna etta som erbjuder bekvämt och stilfullt boende. Här finner du ett praktiskt planerat hem med ett helkaklat badrum, ett modernt kök och en fantastisk uteplats samt föreningens trädgård att nyttja. Det helkaklade badrummet är utformat med tanke på både funktionalitet och elegans. Här finns allt du behöver för avkoppling och bekvämlighet, från den rymliga duschen till de snyggt integrerade förvaringslösningarna samt tvättmaskin. Det moderna köket är hjärtat i bostaden och erbjuder en stilren design kombinerat med smarta lösningar. En trappa ner hittar du den härliga uteplatsen där en trälagd altan om ca 8 kvm finns och är ett extra förmånligt drag med detta hem. Här kan du avnjuta soliga dagar, umgås med vänner och familj, eller bara njuta av lugnet. Med en stor trädgårdsområde som hör till föreningen har du gott om utrymme för utomhusaktiviteter och kreativt trädgårdsarbete.

I området finns underbara promenadstråk och på bara några minuter när man Stensjön och dess härliga badplats. Här bor man i ett lugnt och naturnära område med bara 10 minuters promenad från Mölndals Centrum. Därifrån tar du dig snabbt in till Göteborg eller Kungsbacka.

Denna moderna etta är det perfekta valet för dig som vill ha både komfort och modernitet i ditt boende. Med tanke på detaljer och genomtänkta designval kommer du att känna dig hemma från första stund. Missa inte chansen att äga denna pärla med en härlig uteplats. Kontakta oss idag för mer information och boka in er på visning!

Slutpris 1 850 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 66 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort MÖLNDAL
Område Mölndal
Adress Görjelycksgatan 23
43134 MÖLNDAL
Slutpris 1 850 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-20
Boarea (BOA) 34,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 1

Karta