Såld

Fint renoverad fyrarummare med inredningsbar vind i populära Timmerslätt!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  98,7 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till denna underbara 4-rumslägenhet som erbjuder en perfekt kombination av charm och modern bekvämlighet. Den här lägenheten har också möjlighet att inreda vinden enligt dina önskemål. En perfekt plats för ett extra sovrum, arbetsrum eller lekrum för barnen.

I det eftertraktade bostadsområdet Timmerslätt, finner du denna bostad med en genuin känsla av hemtrevlighet. Det är beläget mitt i området och omges av bilfria innergårdar samt flera lekplatser. Timmerslätt 25D ger dig inte bara en hemadress, utan också en bekväm vardag då du har gångavstånd till förskola, skola, lekplatser, vårdcentral, sporthall och matbutik. Här får du det bästa av två världar - närhet till både skog och mark, flera badsjöar och enkel tillgång till stadslivet med goda kommunikationer. Från Furulund kan du enkelt ta bussar till platser som Göteborg, Partille och Landvetter centrum. Allum köpcenter, med sitt breda utbud av butiker, caféer och service, ligger bara några minuter bort med bil eller buss. Här finns något som tillfredsställer alla behov och önskemål!

Det här är en unik möjlighet att äga en charmig lägenhet med gott om utrymme för hela familjen. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv allt detta hem har att erbjuda. Vi ser fram emot att höra från dig!

Slutpris 3 000 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Minna Bahmiary

Reg Fastighetsmäklare
Minna Bahmiary
5,0 / 5 27 omdömen från Hittamäklare
Oavsett om det är hus eller bostadsrätt du ska köpa eller sälja på Hisingen, Partille och Lerum med omnejd så kan ni känna att ni är i trygga händer. Social och lättsam i kombination med min seriositet gör att vi tillsammans hittar vägarna mot ett riktigt gott samarbete. Som mäklare vill jag alltid kundens bästa, oavsett vilken typ av affär som skall genomföras. Olika kunder har olika förutsättningar och behov, men alla skall känna sig trygga i att de har gjort en lyckad affär tillsammans med mig. För mig betyder bästa pris att alla parter är nöjda efter den genomförda affären. Höga krav är något som kunderna med all rätt skall ställa på mig och med min tävlingsinstinkt älskar jag att nå ett maximalt resultat, en nöjd kund är det bästa jag vet! Din bostadsaffär kan vara ditt livs största affär och med mig kommer allt fungera precis som du önskar, seriösa affärer kräver en engagerad mäklare och det får du i mig!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Partille
Ort Partille
Adress Timmerslätt 25D
43346 Partille
Slutpris 3 000 000 kr
Kontraktsdatum 2023-12-01
Boarea (BOA) 98,7 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta