Såld

Rymlig 3:a med garage inkluderat i avgiften!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1970
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  84,2 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

I denna väldisponerade bostad hittar du två rymliga sovrum som erbjuder gott om plats för avkoppling och förvaring. Badrummet är stilrent stamrenoverat och är utrustat med en praktisk tvättmaskin. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Enskild matsalsdel skapar en perfekt plats för måltider och social samvaro. Härifrån når du även den inglasade balkongen, som bjuder in till avkoppling och frisk luft. Det rymliga vardagsrummet är ljust och inbjudande, med en härlig fransk balkong som släpper in gott om naturligt ljus och skapar en känsla av rymd och öppenhet. Detta är den perfekta bostaden för den som vill sätta sin egna prägel. Med garageplatsen inkluderad i avgiften behöver du inte oroa dig för parkering, vilket gör vardagen både bekväm och bekymmersfri.

Här befinner du en fridfull och avskild omgivning, på en återvändsgata omgiven av natur och grönområden. I närheten finns ett utbud av matställen, kaféer och livsmedelsbutiker, samt bekväma transporter till stadskärnan och havet. Bostaden ligger i en säker och välskött HSB-förening som erbjuder faciliteter som gästlägenhet, bastu, lokal, hobbyrum och en välutrustad tvättstuga. Dessutom finns odlingslotter för medlemmarna att använda. Innergården är vacker och grönskande, med en lekplats och grillplats där familj och vänner kan samlas och umgås. I området finns charmiga kaféer, restauranger, lokala butiker, lekplatser och vackra promenadstråk längs vattnet. Inom gångavstånd hittar ni Klippans kulturreservat, Röda sten, Slottsskogen och Göteborgs hamninlopp. Från Klippans färjeläge kan ni ta båten in till centrum eller till Eriksbergs trevliga område med promenadvägar, barer och kaféer på bara några minuter. Nära finns också "Plaskis," en familjevänlig plats, och Mariaplans livliga atmosfär med ett rikt utbud av restauranger och kaféer.

Detta är en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i Majorna. Kontakta mig för visning och upplev det själv!

Slutpris 3 180 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 66 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Majorna
Adress Blåsutgatan 6
41456 Göteborg
Slutpris 3 180 000 kr
Kontraktsdatum 2023-11-09
Boarea (BOA) 84,2 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta