Totalrenoverad lägenhet med villakänsla!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Våning
  1 av 3
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  43,5 m²
 • Avgift
  4 398 kr/mån
  inkl. Inkl värme, vatten och digital-tv.
 • Pris
  2 150 000 kr Utgångspris Lånelöfte

Välkomna till denna fantastiska lägenhet som erbjuder ett modernt kök med stilrena materialval och utmärkta förvaringsmöjligheter samt ett snyggt renoverat helkaklat badrum.. Lägenheten är i grunden utformad som en etta men är renoverad till en tvåa med eget sovrum.

Denna bostad kombinerar det bästa av två världar - den praktiska funktionaliteten och bekvämligheten hos en lägenhet, tillsammans med den trivsamma atmosfären och friheten som ett hus erbjuder. Kom och upptäck den här fantastiska bostaden som har allt du behöver för att trivas och känna dig hemma!

I detta område finns det härliga promenadstråk som leder dig till den vackra Stensjön och dess underbara badplats på bara några minuters gångavstånd. Här får du möjlighet att bo i en lugn och naturnära miljö, samtidigt som du endast behöver promenera i 10 minuter för att nå Mölndals Centrum och den nybyggda Gallerian.

I den anrika miljön i Kvarnbyn möts du av välbevarade och imponerande byggnader. Här finns mysiga caféer, ett bageri och en fors som slingrar sig längs med vägen ner mot centrum. Du kan njuta av den historiska atmosfären och charmiga omgivningar samtidigt som du har bekvämt nära tillgång till stadens puls och alla dess bekvämligheter.

Välkommen med din visninganmälan!

Välkommen på visning

Söndag

Välkommen att boka in dig för visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath

Extra kontaktperson Minna Bahmiary

Reg Fastighetsmäklare
Minna Bahmiary

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Beskrivning

Hall

En trappa upp välkomnas du av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter direkt innanför dörr. Det finns plats för garderob om så önskas. På golvet i hallen ligger ett snyggt och praktiskt ljusgrått klinker. Här finns murstocken snyggt framtagen för att ge den extra charmen.

Kök/vardagsrum

Modernt och välplanerat kök i en öppen planlösning med vardagsrummet. Köket är från Kvik som går i grått med bänkskiva som snyggt matchar. Här finns goda förvaringsmöjligheter då skåpen går hela väggen upp till tak. Den maskinella utrustningen består utan integrerad kyl/frys, ugn i rostfritt, spishäll, fläkt, integrerad diskmaskin och stor diskho. Rummet ger plats för matsalsbord invid fönstret, soffa med soffbord och tv-möbel. Här finns gott om naturligt ljus från fönsterpartierna i två väderstreck. På golvet ligger ett riktigt läckert fiskbenslaminat.

Badrum

Bostadens badrum är nyrenoverat och har stora klinker och kakelplattor för den extra lyxiga känslan. Här finns toalett, stor belyst rund spegel, kommod med runt tvättställ i svart samt svart blandare och takdusch i svart med glasvägg. Här finns även såklart golvvärme.

Sovrum

Vidare in från hallen nås sovrummet i bra storlek med plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. De stora fönsterpartierna ger riktligt med naturligt ljus och det finns breda fönsterbleck om man önskar stora blommor eller vackra lampor i fönstret. Från sovrummet nås den rymliga klädkammaren med goda förvaringsmöjligheter för kläder.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Mölndal
Område Mölndal
Adress Görjelycksgatan 4
43134 Mölndal
Lägenhetsnr BRF 22
Lägenhetsnr LM 1001
Våning 1 av 3
Boarea (BOA) 43,5 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Boarea­beskrivning

Bostaden är registrerad enligt bostadsrättsföreningen som en etta men ombyggd till en tvåa.

Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Andel i föreningen

2,0095

Andel av månadsavgift

0,020095

Andel av BRF netto­skuldsättning 258 716 kr
Överlåtelse­avgift 1 313 kr (betalas av köparen)
Pantsättnings­avgift 525 kr
Månadsavgift 4 398 kr/mån
Ingår i avgiften

Inkl värme, vatten och digital-tv.

Avgifts­förändringar

Avgiften 2023 höjdes med 12%.

Pris 2 150 000 kr (Utgångspris)

Parkering

Information

Föreningen har 29 antal parkeringar i direkt anslutning till husen och det finns ett kösystem för att få en parkering. Bilar får endast parkeras på anvisad parkeringsplats. Dubbelparkering får inte förekomma, inte heller parkering utanför hus där godkänd parkering saknas.

Parkering kostar för närvarande 350 kr/månad. Har du frågor kring parkering läs parkeringspolicy. Vill du ställa dig i kö, vänligen kontakta styrelsen.

Driftkostnad

Antal personer i hushållet 2
Hushållsel 200 kr/mån
Hemförsäkring 150 kr/mån
Summa driftkostnad 350 kr/mån
Beskrivning av kostnader

Driftkostnaderna är enligt schablon och kan förändras beroende på leverantörsavtal och förbrukning.

Energideklaration

Status Energideklaration är utförd
Utförd 2021-03-12
Energiklass Energiklass E
Specifik energianvändning 68 kWh/m²
Energiprestanda, primärenergital 134 kWh/m²

Byggnad

Hiss Nej
Allmän information

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Görjelyckan 1 och Kikås 1:174. Nybyggnadsåret är 1984 då föreningen bildades efter renoveringarna som utförts av HSB bygg AB. Föreningens fastigheter består av 14 hus med totalt 36 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Föreningen har dessutom 29 parkeringsplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar.
Det finns en gemensam tvättstuga i hus nummer 10 och 21. Till alla lägenheter finns det även ett förråd i husets källare.

TV/internet

TV
Föreningen är ansluten till Telias fiber. För tv ingår grundutbudet på 18 kanaler som bekostas genom månadsavgiften. Digitalboxen för tv samt HDMI-kabel tillhör föreningen och ingår i lägenheten och denna ska lämnas kvar vid flytt. Det är av största vikt att poängtera när en bostadsrättsinnehavare flyttar ska hen avregistrerar sig på adressen genom ett samtal till Telia.

Bredband
Bredbandsavtal tecknas av respektive bostadsrättsinnehavare. Den router som ingår tillhör föreningen och skall lämnas kvar om bostadsrättshavaren flyttar. I fastigheten finns bredband fiber som bostadsrättshavare kan välja att använda. Teckna ett avtal genom att kontakta Telia.

Vid fel på tv-box eller router kontakta styrelsen för hjälp att göra en felanmälan till Telia.

Förening

Namn HSB BRF Görjekullen i Mölndal
Org. Nr 752000-0493
Grundad 1984
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Markägare Föreningen äger marken
Juridisk person accepteras Nej

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta