Såld

3:a högt upp i huset i en skuldfri förening!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1963
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  68 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Stig in i denna välplanerade trerummare med en härlig inglasad balkong! Belägen på den åttonde av tolv våningar, erbjuder denna bostad en privat och charmig atmosfär med en fantastisk utsikt som ut vetter mot grönskande Ruddalen. Balkongen, med sina dubbla utgångar, förlänger boendeytan och blir en extra plats att umgås med vänner. Föreningen håller på att renovera samtliga balkonger i föreningen. Balkongerna kommer byggas ut och glasas om. Bostaden har ett kök med gott om förvaringsutrymme och arbetsyta, rymligt vardagsrum, två sovrum i bra storlek och ett helkaklat badrum. Hallen bjuder på gott om förvaringsutrymmen i garderober. Föreningen är välskött och skuldfri, och som medlem har du privilegiet att använda biltvätt och bastu när du önskar!

Njut av att bo i harmoni med naturen, med närhet till shopping på Frölunda Torgs köpcentrum och smidiga buss- och spårvagnsförbindelser som tar dig till både den natursköna Näsethalvön och stadens pulserande centrum! Området Ruddalen gränsar direkt till ett expansivt friluftsområde. Här finner du idrottsanläggningar med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter, samt natursköna stigar perfekta för löpning och skogspromenader. Ruddalen erbjuder en dynamisk livsstil med skogen som granne, samtidigt som det finns gott om möjligheter till avkoppling. Endast tio minuter bort med spårvagn väntar Linnéstadens många restauranger och kaféer, medan Frölunda Torg lockar med ett komplett utbud av butiker, kaféer och lunchställen. Här bor du även nära havet, med populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet bara tjugo minuter bort – en exklusiv förmån i Göteborgs expansiva stad. De karakteristiska tio röda höghusen som präglat området sedan 60-talet ger platsen en unik karaktär. Positivparken blir det självklara valet när leklusten tar över, med sin parkourpark, studsmattor och lekplatser i musik- och bondgårdstema. Här kan du tillbringa lediga lördagar med vänner eller familj, njuta av en picknick eller grilla något gott. Parken har även en beachvolleyplan och boulebana för varierad underhållning.

Missa inte chansen att bo i denna fantastiska trerummare med optimalt läge och enastående bekvämligheter! Boka in dig på visning redan idag!

Slutpris 2 080 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 66 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Västra Frölunda
Område Ruddalen
Adress Mandolingatan 11
42140 Västra Frölunda
Slutpris 2 080 000 kr
Kontraktsdatum 2024-02-09
Boarea (BOA) 68 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta