Såld

Kvadratsmart etta med härligt grönskande utsikt!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1977
 • Våning
  2 av 5 av 5
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  46,5 m²
 • Avgift
  3 319 kr/mån
  inkl. ink vatten samt kabel-tv (Grundutbudet) utöver detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 380 kr som avser värme

Nu kan vi presentera denna kvadratsmarta och välplanerade ettan med stor solig balkong i bästa västerläge. Direkt innanför dörren möts du av en rymlig hall med gott om avhängning och förvaring i garderoben. Till höger ligger köket som är rymligt med gott om arbetsyta och förvaring i skåpen. Matplatsen hittar du invid fönstret. Vidare in i bostaden ligger det helkaklade badrummet som stamrenoverades 2020 i moderna toner. Här finns även en tvättmaskin som underlättar vardagen. Vardagsrummet har ett härligt ljusflöde från stora fönsterpartier och balkongen. Spatiöst vardagsrum som har delats av så att en separat sovalkov bildats. Balkongen vetter ut mot grönskade omgivning och går så pass stor att det både får plats med loungegrupp och cafébord med stolar.

En bostad som måste upplevas på plats. Boka in dig för visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 58 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planritning

  Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Hisings Kärra
Område Hisings Kärra
Adress Prilyckegatan 127
42532 Hisings Kärra
Våning 2 av 5 av 5
Boarea (BOA) 46,5 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma

Antal rum 1
Månadsavgift 3 319 kr/mån
Ingår i avgiften

ink vatten samt kabel-tv (Grundutbudet) utöver detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 380 kr som avser värme

Karta