Såld

Gedigen 60-talspärla i populära Kärrdalen!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1965
 • Rum
  7 rum
 • Boarea
  223 m²
 • Biarea
  55 m²
 • Tomtareal/mark
  1 149 m²

Vi har nöjet att presentera denna vackra 60-talsvilla i populära Kärrdalen. Villan är sammanlagt 278 kvm (bo- och biarea), fördelat på två plan, och en riktig pärla från sin tid. Den stora trädgården erbjuder sol från morgon till kväll, prunkande växtlighet och stor gräsmatta i sydvästligt läge. Det här är verkligen en tomt som kan göra alla era drömmar sanna!

Direkt innanför dörren möts ni av en rymlig hall med den klassiska gästtoaletten och exklusivare detaljer från sin tid. Även vattenburen golvvärme erbjuds och ger rummet trevlig komfort. Vidare in i huset finns ett välplanerat kök med gott om förvaring och utrymme för socialt umgänge. Den stora matsalsdelen möter det voluminösa vardagsrummet med ljuvligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt en öppen spis som värmer kalla dagar. Från vardagsrummet nås även den generösa balkongen. Bostaden bjuder på fem stycken sovrum varav tre stycken på entréplan och två stycken på nedre plan. På nedre plan finner ni även ett stort allrum där det finns en braskamin och utgång till en uteplats och husets grönskande baksida. I detta plan finns också gästtoalett, stor tvättstuga med dusch och bastu samt ett stort garage. Bostaden ger goda möjligheter till uthyrning då egen ingång finns på nedre plan. Kanske bygger man om så man får en helt egen lägenhet här?

I Kärrdalen bor man med närhet till dagis, skola och servicebutik. På en kort promenad finns även de populära grönområdena Slätta Damm, Keillers Park, Hisingsparken och Flunsåsparken med dess härliga natur och promenadstråk. Även Kättilsröds 4H-gård finns i närområdet där barnen kan besöka djuren på bondgården. Här finns mycket goda kommunikationer som tar dig snabbt in till Göteborg central.

En bostad som bör upplevas på plats. Boka in dig för visning redan idag!

Slutpris 5 700 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 58 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Kärrdalen
Adress Bubergsvägen 2
41727 Göteborg
Slutpris 5 700 000 kr
Kontraktsdatum 2023-02-10
Boarea (BOA) 223 m²
Biarea (BIA) 55 m²
Tomtareal/mark 1149 m²
Antal rum 7 (varav 5 sovrum)

Karta