Modern trea i hjärtat av Hildedal!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2004
 • Våning
  2 av 2
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  73,5 m²
 • Avgift
  4 877 kr/mån
  inkl. kabel-tv och sophämtning, utöver detta tillkommer en preliminär vattenförbrukning om 206 kr. Detta justeras i efterhand efter det verkliga förbruk
 • Pris
  2 895 000 kr Utgångspris Lånelöfte

Kontakta ansvarig mäklare för privat visning!

Välkomna till denna charmiga bostad i populära Hildedal! Bostaden präglas utav vackra detaljer och sådant som generös takhöjd i sovrummet och flera stora fönsterpartier bidrar till hög trivsel. Vardagsrummet är i bra storlek med plats för större soffgrupp och utgång till balkongen, som ligger i soligt söderläge. Det största sovrummet nås från vardagsrummet och det andra nås från köket. Köket som delvis har renoverats och färdigställdes 2022 har gott om förvaring och arbetsyta. Även hallen bjuder på goda förvaringsmöjligheter i garderob och härifrån nås också det helhaklade badrummet, som går i moderna kulörer. Bekvämt här är den praktiska tvättavdelningen med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk samt skåp. Till lägenheten hör även en odlingslott för den som är odlingsintresserad och har gröna fingrar.

Området bjuder på gott om grönskande promenadstråk, närliggande shopping och restauranger. Härifrån tar man sig med enkelhet in till Göteborg C på några minuter.

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planritning

  Planritning

Fakta

Beskrivning

Hall

Välkommen till en stor och rymlig hall med praktisk klinker på golvet. Direkt till höger finner du avhängning och vidare in finns en garderob för ännu mer förvaring. Väggarna är målade vita.

Vardagsrum

I vardagsrummet möts du av ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Här ryms med enkelhet en större soffgrupp, soffbord, tvmöbel och bokhylla. På golvet ligger ett vackert parkettgolv och väggarna är vitmålade. Från vardagsrummet nås balkongen i härligt söderläge där det får plats med en loungemöbel, grill, planteringar eller övrig möblemang.

Badrum

Från hallen nås bostadens badrum som är helkaklat med svart klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns dusch med glasvägg, toalett, handfat, spegel och handdukstork. Extra praktiskt är tvättavdelningen med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänken där du enkelt viker de tvättade kläderna.

Sovrum

Lägenhetens största sovrum nås från vardagsrummet och har en generös takhöjd som ger en behaglig rymd. Rummet rymmer en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt en byrå. Här finns även en garderob för förvaring av kläder. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är vitmålade.

Kök

I det ljusa köket finns gott om plats till förvaring och arbetsyta. Den perfekta platsen för matbordet hittar du invid fönstret. De vita luckorna med mässing beslag bryts snyggt av med den grå bänkskivan och mellan dessa sitter ett mönstrat skänkskydd. Den maskinella utriksningen består utav integrerad kyl/frys, spishäll, ugn, diskmaskin, micro och en stor diskho.

Sovrum 2

Bostadens andra sovrum nås från köket. Här finns plats för säng, skrivbord och garderob om så önskas. På golvet ligger parkettgolv och väggarna är målade vita.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Hildedal
Adress Lupinvägen 18
417 49 Göteborg
Lägenhetsnr BRF 1008
Lägenhetsnr LM 1001
Våning 2 av 2
Boarea (BOA) 73,5 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma

Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Förråd

Det finns ett stort förråd till lägenheten

Andel i föreningen

2.66201%

Andel av månadsavgift

2.66201%

Överlåtelse­avgift 1 313 kr (betalas av säljaren)
Pant­förskrivning Är pantsatt
Pantsättnings­avgift 525 kr
Månadsavgift 4 877 kr/mån
Ingår i avgiften

kabel-tv och sophämtning, utöver detta tillkommer en preliminär vattenförbrukning om 206 kr. Detta justeras i efterhand efter det verkliga förbruk

Pris 2 895 000 kr (Utgångspris)
Inre reparationsfond Inre reparationsfond saknas

Parkering

Information

Styrelsen ser över att installera fler laddplatser då behovet ökat. På Kamomillvägen finns 8 parkeringsplatser som är avsedda för besökande till området. Det finns också andra möjligheter till parkering inom Hildedalsområdet.

Priset för att arrendera en parkeringsplats är för närvarande 200 kronor per månad. Information tagen från föreningens hemsida. En laddplats är priset 420 kr (inkl el) för tillfället. Idag har de 4 elbilsplatser som alla används, men planerar att bygga ut med ytterligare 7-14st under början av 2023.

P-plats 200 kr/mån. Har separat kö. Fast kostnad
P-plats 420 kr/mån. Har strömuttag. Har separat kö. Fast kostnad

Driftkostnad

Antal personer i hushållet 1
Hushållsel 900 kr/mån
Hemförsäkring 363 kr/mån
Vatten/Avlopp 206 kr/mån
Summa driftkostnad 1 469 kr/mån
Beskrivning av kostnader

Driftkostnaderna är individuella och kan variera beroende på förbrukning och avtal med leverantörer. I posten el ingår även uppvärmning.

Energideklaration

Status Energideklaration är utförd
Utförd 2019-10-10
Energiklass Energiklass E
Energiprestanda, primärenergital 128 kWh/m²

Byggnad

Byggår 2004
Hiss Nej
Allmän information

Brf Hildedal är en av bostadsrättsföreningarna i Hildedal som ligger mellan Wieselgrensgatan och Tuvevägen i Göteborg. Föreningen äger Göteborg Tuve 15:19 som innehar 34 st bostäder upplåtna med bostadsrätt och 1 st. samlingslokal samt 30 parkeringsplatser. Bostäderna uppfördes 2004-2005. Alla lägenheter har en egen trädgård eller odlingslott och dessutom nära till naturen. Samtidigt tar det bara fem minuter in till Göteborgs centrum och vi har dessutom tillgång till shopping och social service alldeles i närheten.

Utförda renoveringar

2022 - Lekplatser
2021 - 2022 - Byte av filter bakom element och väggventiler

Kommande renoveringar

Föreningen har planerat underhåll som ska utföras, underhåll av fasader, dörrar och i viss mån utemiljö. De ska också investera i nya värmepumpar under kommande år. Renovering av lägenheter är upp till bostadsrättsägaren själv.

Förening

Namn BRF Hildedal
Org. Nr 716443-9940
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Markägare Föreningen äger marken
Juridisk person accepteras Nej

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Karta