Såld

Kvadratsmart tvåa i populära Kvillebäcken

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2013
 • Våning
  3 av 6
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  40,5 m²
 • Avgift
  2 423 kr/mån
  inkl. Uppvärmning samt Telia Tripple Play, dvs fast telefon (ej samtal), TV-paket samt bredband 250/250 Mbit/s. I varje lägenhet ingår 2 st TV boxar och det

Välkommen till denna trevliga tvåa i Kvillebäcken, en populär adress med närhet till det mesta. Här erbjuds en mycket välplanerad lägenhet i moderna färg- och materialval. Hallen är centralt placerad i lägenheten och här möts du tidigt utav det genomgående ljuset som leder dig vidare till ett gediget vardagsrum. Köket finns i anslutning till vardagsrummet vilket gör bostaden social och ger plats att duka upp för umgänge. Från hallen nås sovrum och badrum och här har du egen tvättmaskin för att underlätta vardagen. Balkongen vetter mot söder vilket ger sol hela dagen och är dessutom av så pass gedigen storlek att den nås både från bostadens vardagsrum och sovrum. Till lägenheten ingår ett källarförråd för ytterligare förvaring.

I Kvillebäcken bor du i ett centralt område med allt du kan tänkas behöva nära. Här finns bl.a. Kville saluhall, kommunikationer via buss och spårvagn, flertalet gym. Närheten till Backaplan ger dig också tillgång till ett stort handelsområde.

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 66 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planlösning

  Planlösning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Kvillebäcken
Adress Rundbäcksgatan 11
41724 Göteborg
Våning 3 av 6
Boarea (BOA) 40,5 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma.

Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Månadsavgift 2 423 kr/mån
Ingår i avgiften

Uppvärmning samt Telia Tripple Play, dvs fast telefon (ej samtal), TV-paket samt bredband 250/250 Mbit/s. I varje lägenhet ingår 2 st TV boxar och det

Avgifts­förändringar

Avgiften höjdes med 2% från och 1 juli 2022

Karta