Såld

Stor lägenhet med terrass om 27 kvm i soldränkt söderläge!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Andel i bostadsförening
 • Byggår
  2009
 • Våning
  4 av 4
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  108 m²
 • Avgift
  6 107 kr/mån
  inkl. Värme, vatten, fiberbredband 250/250, TV (Tele2) och bostadsrättstillägg

Ett stenkast från Sannegårdshamnen hittar ni denna välplanerade fyrarumslägenhet högst upp i huset med stor soldränkt terrass om ca 27 kvm, dessutom mot innergården i perfekt söderläge. Terrassen ger plats för loungemöbler, utebord och grill. Lägenheten har tre sovrum, två helkaklade badrum och ett vardagsrum i en öppen planlösning med köket vilket ger en härlig rymd. Hela bostaden genomsyras av moderna materialval samt ett fantastiskt ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna och är dessutom i gavelläge med tre väderstreck.

Föreningen har ett eget varmgarage under gården, övernattningsrum att hyra och tillgång till en stor gemensam innergård. Här bor man med närhet till Sannegårdshamnen, grönskande natur, underbara promenader längs kajen, affärer och många bra restauranger. Båten eller bussen tar dig dessutom snabbt och smidigt in till centrum.

En lägenhet som måste upplevas på plats. Kontakta mäklaren för mer info och tidsbokning för visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 66 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planritning

  Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Andel i bostadsförening
Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Sannegården
Adress Ångaren Ernas gata 3
41761 Göteborg
Våning 4 av 4
Boarea (BOA) 108 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma

Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Månadsavgift 6 107 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, vatten, fiberbredband 250/250, TV (Tele2) och bostadsrättstillägg

Karta