Såld

Paradis idyll med ca 90 meter med till stranden med egen båtplats!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1950
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  83 m²
 • Tomtareal/mark
  580 m²

Unikt tillfälle att förvärva denna kvadratsmarta villan som har allt ni behöver för er familj i paradiset på Tomtebacken. Här njuter ni av den vackra utsikten mot vattnet och där huset som ligger rofyllt placerat mitt i området. När ni kliver in vid grinden så möts ni av en stor härlig trädgård och terrass som sträcker sig jäms med husets framsida. Här finns gott om planteringsmöjligheter för den trädgårdsintresserade och ett ute spabad i insynsskyddat läge. Direkt innanför dörren möts ni av en rymlig hall med gott om plats för hallmöbler och en walkin closet. På golvet ligger klinker med golvvärme. Villan är smart planerad och man får en rymd tack vare de öppna delarna. Entréplan bjuder på vardagsrum, allrum som med enkelhet kan göras om till ett sovrum om behovet finns samt så ligger rummet i anslutning till en walkin closet, kök med en matsalsdel som ger utsikt mot vattnet och tvättavdelning med dusch, och på andra sidan finner ni wc. Braskamin installerad och som värmer en kall höst och vinterdag. På övre plan kommer ni in till "fyren " sovrummet med de otroliga ljusinsläppet samt kaxig karaktär. Fönster i alla väderstreck samt utgång till balkongen som vetter mot det lilla paradiset.

Huset har ett extra förråd som är isolerat som har bra med förvaring av motorcyklar, cyklar, gräsklippare eller dylikt. Det finns även en carport med ett isolerat rum i anslutning som idag används som tonårsrum. Perfekt om behovet finns till ett extra sovrum eller gästrum.

90 meter ned till stranden som idag är fylld med sand och finns det en egen båtplats som tillhör huset, bryggan som båtplatsen ligger på delas av en annan fastighet.
Båttrafiken med både fritidsbåtar och större turistbåtar så som " Hisingen runt" utgör varierade skådespel. En biltur på 10 minuter och ni hittar Kungälv center och bara 15 minuter finner ni Backaplan.

Varmt välkomna att boka in er för visning!

Slutpris 3 805 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 58 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Säve
Område Säve
Adress Tomtebacken 27
42372 Säve
Slutpris 3 805 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-31
Boarea (BOA) 83 m²
Tomtareal/mark 580 m²
Antal rum 3 (varav 1 sovrum)

Karta