Såld

Smakfull tvåa i centrala Kvillebäcken

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Andel i bostadsförening
 • Byggår
  2019
 • Våning
  1 av 6
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  55 m²
 • Avgift
  3 490 kr/mån
  inkl. I avgiften ingår vatten, värme, kabel-tv och bredband.

Välkommen till denna trevliga lägenhet i det populära området Kvillebäcken på Centrala Hisingen. Här bor du med bara några meter till Hjalmar Brantingsplatsen med mycket goda kommunikationsmöjligheter och flertalet härliga restauranger.

Bostaden har en socialt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum men med en skiljevägg för viss avdelning. Från dessa rum når man den stora uteplatsen som ligger mot föreningens grön-lummiga innergård och här kommer många kvällar kunna avnjutas tack vare inglasningen. Sovrummet finns i andra änden av bostaden och det stora badrummet är centralt beläget med egen tvätt-avdelning. Ett härligt boende helt enkelt som måste upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare för VIP-visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Lotta Bratland

Reg Fastighetsmäklare
Lotta Bratland
Tillsammans skall vi göra en så bra bostadsförsäljning som möjligt! För en del människor innebär det att få bäst betalt, för andra att processen går så smidigt som möjligt. Min uppgift är att med kunskap och erfarenhet leverera verktygen som kan ta dig dit just du vill. Och jag ser det som en ära och tar uppgiften på stort allvar med min enorma målmedvetenhet. Det är ett fantastiskt yrke jag har och jag brukar få höra av mina kunder att det märks att jag älskar det. Jag har arbetat i fastighetsmäklarbranschen i 4 år, varav de sista 3 som registrerad mäklare. Med mig får du uppleva en trevlig och trygg process oavsett om du är köpare eller säljare. Jag gör allt för att ge dig svar på dina frågor och presentera bostaden på ett så rättvist och transparant sätt som möjligt. Det är med glädje jag njuter av lyckan i köparens ögon och säljarens tacksamhet när en stor affär går i hamn. Mitt driv och engagemang speglar sig på flera områden i mitt liv. När jag inte arbetar är jag ibland ute i skogen då jag är gruppchef i Hemvärnet. Leda och motivera är något jag tycker är roligt! På semestern hittar du mig ofta vid havet eller vandrandes på fjällen eller kanske i trädgården, fixandes med vårat hus. Ofta har jag min sambo till sällskap och förmodligen har vi en livlig, juridisk diskussion igång. Något du också kan få ta del utav, mitt stora intresse i juridikens komplexitet och jag uppskattar att få guida er igenom den djungeln. Jag studerade, till skillnad från många andra, 4 år på högskola till fastighetsmäklare, för att få mer ekonomisk och byggteknisk utbildning. Jag ser fram emot att träffa er ute i bostadsdjungeln. Jag är verksam i Eriksberg, Lindholmen, Centrala Hisingen, Bräcke, Lundby, Säve och Rödbo. Jag hoppas vi ses!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planritning

  Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Andel i bostadsförening
Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Centrala Hisingen
Adress Långängen 10
417 22 Göteborg
Våning 1 av 6
Boarea (BOA) 55 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma.

Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Månadsavgift 3 490 kr/mån
Ingår i avgiften

I avgiften ingår vatten, värme, kabel-tv och bredband.

Karta