Såld

Modern trea högst upp i huset!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2008
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  75 m²

Ta chansen till denna fina trea högst upp i huset på Sankt Jörgens väg! Här erbjuds en mycket trevlig och modern planlösning med två sovrum som nås från hallen och längre in ett stort kök och vardagsrum med gott om plats för att duka upp för socialt umgänge. Det helkaklade badrummet är centralt placerat i bostaden och har tvättmaskin och torktumlare. Den härliga balkongen ligger i västerläge vilket ger sol hela dagen och långt in på kvällen, även tack vare det höga läget. Här får du också naturen nära inpå vilket påminner dig om Sankt Jörgens trevliga omgivningar.

I närheten finns skolor, golfbana och SPA men även goda förbindelser som tar dig till stad och handelsområden på mycket kort tid.

Låter det som något för dig? Kontakta ansvarig mäklare idag.

Slutpris 2 600 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Lotta Bratland

Reg Fastighetsmäklare
Lotta Bratland
Tillsammans skall vi göra en så bra bostadsförsäljning som möjligt! För en del människor innebär det att få bäst betalt, för andra att processen går så smidigt som möjligt. Min uppgift är att med kunskap och erfarenhet leverera verktygen som kan ta dig dit just du vill. Och jag ser det som en ära och tar uppgiften på stort allvar med min enorma målmedvetenhet. Det är ett fantastiskt yrke jag har och jag brukar få höra av mina kunder att det märks att jag älskar det. Jag har arbetat i fastighetsmäklarbranschen i 4 år, varav de sista 3 som registrerad mäklare. Med mig får du uppleva en trevlig och trygg process oavsett om du är köpare eller säljare. Jag gör allt för att ge dig svar på dina frågor och presentera bostaden på ett så rättvist och transparant sätt som möjligt. Det är med glädje jag njuter av lyckan i köparens ögon och säljarens tacksamhet när en stor affär går i hamn. Mitt driv och engagemang speglar sig på flera områden i mitt liv. När jag inte arbetar är jag ibland ute i skogen då jag är gruppchef i Hemvärnet. Leda och motivera är något jag tycker är roligt! På semestern hittar du mig ofta vid havet eller vandrandes på fjällen eller kanske i trädgården, fixandes med vårat hus. Ofta har jag min sambo till sällskap och förmodligen har vi en livlig, juridisk diskussion igång. Något du också kan få ta del utav, mitt stora intresse i juridikens komplexitet och jag uppskattar att få guida er igenom den djungeln. Jag studerade, till skillnad från många andra, 4 år på högskola till fastighetsmäklare, för att få mer ekonomisk och byggteknisk utbildning. Jag ser fram emot att träffa er ute i bostadsdjungeln. Jag är verksam i Eriksberg, Lindholmen, Centrala Hisingen, Bräcke, Lundby, Säve och Rödbo. Jag hoppas vi ses!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Hisings Backa
Adress Sankt jörgens väg 10A
422 49 Göteborg
Slutpris 2 600 000 kr
Kontraktsdatum 2023-02-16
Boarea (BOA) 75 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta