Såld

Etta högst upp i huset med nyrenoverat badrum!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Andel i bostadsförening
 • Byggår
  1975
 • Våning
  6 av 6
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  30,9 m²
 • Avgift
  2 566 kr/mån
  inkl. värme, vatten, digital-TV samt bredband.

Välkommen till denna etta högst upp i huset med utsikt över Hisings Kärra. Lägenheten har moderna materialval och helt nyrenoverat badrum (2022) som aldrig använts. Lägenheten bjuder på förvaring direkt innanför dörren och vidare in hittar du vardagsrummen med plats för säng, soffmöbel, soffbord och tvmöbel. Från vardagsrummet nås även balkongen i soligt söderläge vilket ger sol från morgon till kväll. Modernt kök med vita luckor och bra med arbetsyta. På samma plan mitt emot lägenheten hör dessutom ett rymligt förråd vilket bidrar till extra förvaringsmöjligheter. Till lägenheten följer även en garageplats.

Brf Hisings Kärra en mycket populär och omtyckt förening med stabil ekonomi. Bostaden ligger med närhet till både servicebutiker och bra kommunikationer som snabbt tar dig in till Göteborg C.

Kontakta mäklare för mer information.

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 55 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Andel i bostadsförening
Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Hisings Kärra
Område Hisings Kärra
Adress Lillekärr Norra 32
425 34 Hisings Kärra
Våning 6 av 6
Boarea (BOA) 30,9 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

Vill avvikelse kan förekomma

Antal rum 1
Månadsavgift 2 566 kr/mån
Ingår i avgiften

värme, vatten, digital-TV samt bredband.

Karta