Såld

Välplanerad 2:a med balkong i populära Kvillebäcken!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1954
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  53,5 m²

På andra våningen på Långängen 17C hittar du denna moderna lägenhet med låg avgift. Lägenheten är välplanerad och erbjuder ett ljust och fräscht kök, rymligt sovrum, helkaklat badrum och vardagsrum med balkong i soligt söderläge vilket ger sol från förmiddag till sent på eftermiddagen.
Välskött förening med god ekonomi och fina faciliteter så som bastu, gym och övernattningslägenhet.

Här bor du med ett centralt läge på Hisingen med närhet till affärer och restauranger samt med goda kommunikationer in till centrala Göteborg. Med några minuters promenad nås även Backaplan med sitt stora shoppingutbud. Åt andra hållet nås Wieselgrensplatsen med restauranger, butiker, postutlämning samt bankkontor. På nära avstånd har man även köpcentret Backaplan med sitt stora shoppingutbud. Här nås även bra promenadstråk och natur på nära avstånd.

Välkommen att boka in dig för visning!

Slutpris 2 100 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 58 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Kvillebäcken
Adress Långängen 17C
417 06 Göteborg
Slutpris 2 100 000 kr
Kontraktsdatum 2023-02-15
Boarea (BOA) 53,5 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta