Såld

Rymlig trea med balkong i soligt läge!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Andel i bostadsförening
 • Byggår
  1970
 • Våning
  1 av 6
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  68 m²
 • Avgift
  4 211 kr/mån
  inkl. Värme, vatten, Telia triple-play, bostadsrättstillägg samt källarförråd. Utöver detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 651 kr som avser värme

Nu kan vi presentera denna välplanerade 3:a med behov av viss renovering, perfekt för dig som vill sätta egen prägel. Här bor du i en populär och bra förening med mycket god ekonomi. Lägenheten har 2 sovrum i bra storlek, ett helkaklat badrum, välplanerat kök med plats för matbord invid fönstret och rymligt vardagsrum med utgång till balkongen som ligger i sydvästligt läge.

Föreningen Blå Staden är en av Sveriges största föreningar med mycket god ekonomi och trevliga gårdar. Där erbjuds det grillplatser, bänkar och härliga gräsytor. Föreningen erbjuder även en gästlägenhet, pub som går att hyra, cykel och barnvagnförråd samt välutrustat gym som stod färdigt 2017. Föreningen har även gott om parkeringsplatser.

Välkommen att boka in dig för visning eller kontakta mäklaren för mer information!

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 55 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Andel i bostadsförening
Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Hisings Backa
Område Hisings Backa
Adress Övralidsgatan 13
422 47 Hisings Backa
Våning 1 av 6
Boarea (BOA) 68 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma

Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 4 211 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, vatten, Telia triple-play, bostadsrättstillägg samt källarförråd. Utöver detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 651 kr som avser värme

Karta