Såld

Modern och välplanerad 4:a i barnvänligt område!!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1980
 • Våning
  2 av 2 av 2
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  93,5 m²
 • Avgift
  4 697 kr/mån
  inkl. ink vatten, bostadsrättstillägg, kabel-TV, bredband. Utöver detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 829 kr som avser värme.

Nu har vi nöjet att presentera denna trevliga lägenhet i lugnt och barnvänligt område endast ett stenkast från Kärra centrum! Lägenheten har genomgående fräscha och moderna ytskikt i stilrena kulörer. Här bjudes det på gott om sociala ytor, tre sovrum i bra storlek, en gäst toalett, helkaklat badrum med tvättmaskin och utgång till groventrén som bjuder på gott om förvaring och arbetsyta. Härlig stor balkong vid entrén i underbart söderläge vilket ger sol från förmiddag till sen eftermiddag. Här får man med enkelhet plats med loungegrupp, cafébord och grill om så önskas. Allt detta i en trygg och stabil förening med naturen runt knuten samt odlingslotter för den odlingsintresserade. Området bjuder på härliga promenadstråk och närhet till allt så som Kärra centrum med dess stora utbud. I närheten finns även förskola, skola och goda bussförbindelser in till city. Den perfekta bostaden för den som vill ha nära in till city men bo i ett lungt och naturnära område.

Välkommen till visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 58 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planritning

  Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Hisings Kärra
Område Hisings Kärra
Adress Prilyckegatan 359B
425 32 Hisings Kärra
Våning 2 av 2 av 2
Boarea (BOA) 93,5 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma

Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Månadsavgift 4 697 kr/mån
Ingår i avgiften

ink vatten, bostadsrättstillägg, kabel-TV, bredband. Utöver detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 829 kr som avser värme.

Karta