Såld

Trivsam lägenhet i mysigt villaområde!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1993
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  77 m²

Fantastisk lägenhet med en otrolig panoramautsikt, spektakulära solnedgångar och närhet till skog och grönska. Detta är en drömlägenhet för den som älskar att njuta av naturen. Du kan njuta av naturens skönhet sittande i köket eller gå ut på balkongen och täcka dig med en varm filt och ta en kopp te. I denna mysiga lägenhet kommer du att njuta av varje ögonblick av livet.

Området är naturskönt kantat av en lummig miljö med närhet till fina lekytor för barnen och samtidigt närhet till Kärra Centrum och Bäckebols handelsområde. Bra kommunikationer till Göteborg inom promenadavstånd, t ex via expressbuss som tar er till city på ca 20-25 minuter. Svankälla våtmarkspark ligger 20 minuters promenad från bostaden.

Slutpris 2 800 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Lotta Bratland

Reg Fastighetsmäklare
Lotta Bratland
Tillsammans skall vi göra en så bra bostadsförsäljning som möjligt! För en del människor innebär det att få bäst betalt, för andra att processen går så smidigt som möjligt. Min uppgift är att med kunskap och erfarenhet leverera verktygen som kan ta dig dit just du vill. Och jag ser det som en ära och tar uppgiften på stort allvar med min enorma målmedvetenhet. Det är ett fantastiskt yrke jag har och jag brukar få höra av mina kunder att det märks att jag älskar det. Jag har arbetat i fastighetsmäklarbranschen i 4 år, varav de sista 3 som registrerad mäklare. Med mig får du uppleva en trevlig och trygg process oavsett om du är köpare eller säljare. Jag gör allt för att ge dig svar på dina frågor och presentera bostaden på ett så rättvist och transparant sätt som möjligt. Det är med glädje jag njuter av lyckan i köparens ögon och säljarens tacksamhet när en stor affär går i hamn. Mitt driv och engagemang speglar sig på flera områden i mitt liv. När jag inte arbetar är jag ibland ute i skogen då jag är gruppchef i Hemvärnet. Leda och motivera är något jag tycker är roligt! På semestern hittar du mig ofta vid havet eller vandrandes på fjällen eller kanske i trädgården, fixandes med vårat hus. Ofta har jag min sambo till sällskap och förmodligen har vi en livlig, juridisk diskussion igång. Något du också kan få ta del utav, mitt stora intresse i juridikens komplexitet och jag uppskattar att få guida er igenom den djungeln. Jag studerade, till skillnad från många andra, 4 år på högskola till fastighetsmäklare, för att få mer ekonomisk och byggteknisk utbildning. Jag ser fram emot att träffa er ute i bostadsdjungeln. Jag är verksam i Eriksberg, Lindholmen, Centrala Hisingen, Bräcke, Lundby, Säve och Rödbo. Jag hoppas vi ses!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Hisings Kärra
Område Hisings Kärra
Adress Ingebäcksvägen 33B
425 65 Hisings Kärra
Slutpris 2 800 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-21
Boarea (BOA) 77 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta