Såld

Markplans trea i familjevänliga Backatorp!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Andel i bostadsförening
 • Byggår
  1990
 • Våning
  1 av 2
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  77,4 m²
 • Avgift
  5 151 kr/mån
  inkl. Garageplats, kabel-tv. Utöver detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 144 kr/mån som avser vattenavgiften a conto.

I attraktiva Backatorp kan vi nu presentera en trea i markplan på Båtsman Kapers gata 96. Här bor ni i ett kanonläge med insynsskyddad terass och trädgård som har utsikt mot ett härligt skogsparti och plats för både planteringar och utemöbler. Uteplatsen på baksidan ligger i perfekt sydöstläge vilket ger sol från morgon till sen eftermiddag och framsidan av bostaden bjuder på härlig kvällssol. Bostaden är i behov av lite kärlek, perfekt för dig som vill sätta egen prägel. Detta är det optimala boendet, som med den lilla gemensamma gården ger en lantlig känsla och samtidigt erbjuder förskola och skola i området, bra bussförbindelser och närheten till centrum. I avgiften ingår även ett garage samt gott om parkering för besökande eller extra bil.

Varmt välkommen att boka in er för visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 58 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Andel i bostadsförening
Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Hisings Backa
Område Hisings Backa
Adress Båtsman Kapers gata 96
422 57 Hisings Backa
Våning 1 av 2
Boarea (BOA) 77,4 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma

Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 5 151 kr/mån
Ingår i avgiften

Garageplats, kabel-tv. Utöver detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 144 kr/mån som avser vattenavgiften a conto.

Karta

Områdesbeskrivning

Hisings Backa

Brf Matrosen ligger i Backatorp, omgiven av skog och strövområden. På bekvämt avstånd finns Selma Lagerlöfs Torg med butiker, apotek, bibliotek, kulturhus, vårdcentral, BVC, skolor m.m. På andra sidan E6 an ligger Bäckebols köpcentrum med byggvaruhandel, matvaruhandel, sportaffärer, systembolag och mycket mer. I närområdet finns även två golfklubbar - Albatross golfklubb och St. Jörgens golfklubb.

Kommunikationer

Centrala Göteborg ligger endast 9 km från Backatorp och nås enkelt med buss, bil eller cykel.