Såld

Modern 3:a med stor balkong i soldränkt söderläge!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Andel i bostadsförening
 • Byggår
  1979
 • Våning
  2 av 4
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  76,5 m²
 • Avgift
  4 994 kr/mån
  inkl. vatten, grundutbud kabel-tv, bredband samt IP-telefoni.

Välkommen till denna moderna och välplanerade 3:a som har ett gott ljusflöde och rymd genom hela bostaden. Längs hela bostaden går den stora balkongen i soldränkt söderläge. Badrummet är helkaklat och erbjuder tvättmaskin, detta ska renoveras av föreningen med start 2023/2024 vilket ger er möjlighet att välja färger och tillval. Ett helt nytt badrum helt utan kostnad vilket är jättebra. Det moderna köket är på båda sidor vilket ger gott om förvaring och arbetsyta. Här finns även ett fönster som ger extra ljusinsläpp. Vidare in i köket finner ni den naturliga platsen för ett större matsalsbord. Den perfekta bostaden där ni bara kan flytta in och njuta från dag ett. Utöver detta finns rymlig hall med skjutdörrsgarderob och dörren försedd med kodlås.

Bostaden ligger ett stenkast från Kärra Centrum med all tänkbar service ni kan tänkas behöva. Bussen tar er in till centrala Göteborg på ca 15-20 minuter.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 55 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Andel i bostadsförening
Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Hisings Kärra
Adress Lillekärr Södra 208
425 31 Hisings Kärra
Våning 2 av 4
Boarea (BOA) 76,5 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma

Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 4 994 kr/mån
Ingår i avgiften

vatten, grundutbud kabel-tv, bredband samt IP-telefoni.

Avgifts­förändringar

Avgiftshöjning gjordes i januari 2021, avgiften kommer årligen höjas fram till 2024, detta på grund av väntande stambyte.

Karta