Såld

Modern gaveltrea i toppenläge med stor hörntomt!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Andel i bostadsförening
 • Byggår
  1979
 • Våning
  1 av 1
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  86,4 m²
 • Avgift
  5 537 kr/mån
  inkl. ink garage, digital-TV BAS, bredband 250/50, samt telefoni från ComHem. Utöver detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 235 kr/mån som avser ett informationsöverföringsbelopp.

I populära brf Clareberg kan vi inom kort presentera denna moderna och välplanerade BR-radhus med stor altan i områdets absolut bästa läge! Denna stilfulla och renoverade gaveltrean erbjuder uteplats i flera väderstreck där framsidan är stenbelagd med morgonsol och baksidan har både gräsmatta och stor altan i bästa sydvästläge vilket ger sol från förmiddag till kväll. Bostaden bjuder även på genomgående hög standard med smakfulla färg- och materialval samt bra förvaringsmöjligheter och rymliga sovrum. Från hallen nås det helkaklade badrummet med golvvärme som totalrenoverades av fackmän 2017 (våtrumscertifikat finns). Området är lugnt och barnvänligt med närhet till det mesta så som förskola, skola, kommunikationer och härliga promenadstråk i naturen. Extra plus är att garage ingår i avgiften. Garagen har eluttag för laddning av elbil samt motordriven garageport som öppnas med fjärrkontroll.

Kontakta mäklaren för mer information samt för att boka en förhandsvisning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 58 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planritning

  Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Andel i bostadsförening
Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Hisings Kärra
Område Hisings Kärra
Adress Lillekärr Norra 83
42534 Hisings Kärra
Våning 1 av 1
Boarea (BOA) 86,4 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma

Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 5 537 kr/mån
Ingår i avgiften

ink garage, digital-TV BAS, bredband 250/50, samt telefoni från ComHem. Utöver detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 235 kr/mån som avser ett informationsöverföringsbelopp.

Karta