Såld

Välplanerad tvåa i lugnt och centralt läge i Tuve!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Andel i bostadsförening
 • Byggår
  1961
 • Våning
  2 av 2
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  59 m²
 • Avgift
  3 844 kr/mån
  inkl. värme och vatten

Nu kan vi presentera denna välplanerade tvåa i Tuve. Lägenheten har genomgående moderna materialval och fräscha ytskikt. Direkt innanför dörren finns det gott om förvaring i klädkammare. Vidare in finns ett rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp, helkaklat badrum med tvättmaskin, kök med gott om förvaring och arbetsyta samt ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till balkongen. Balkongen, som ger plats för loungemöbel eller cafébord, ligger i västerläge vilket ger sol från eftermiddag till kväll och har dessutom utsikt över föreningens innergård. Lägenheten ligger ett stenkast från Tuve torg med servicebutiker, mataffärer och restauranger samt goda kommunikationer via buss in till stan.

Låter detta som en bostad för dig? Boka in dig för visning redan idag!

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 58 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Andel i bostadsförening
Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Tuve
Adress Ängskogsvägen 4B
41743 Göteborg
Våning 2 av 2
Boarea (BOA) 59 m² (enligt Bostadsföreningen)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma

Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Månadsavgift 3 844 kr/mån
värme och vatten
Ingår i avgiften

värme och vatten

Karta

Områdesbeskrivning

Tuve

Tuve är en stadsdel mitt på Hisingen i Göteborg med karaktär av liten landsortsstad. Tuve Torg har gott om serviceställen så som livsmedelsaffärer, restauranger, frisör, blomsterhandel, läkarmottagning, apotek, bibliotek, bageri, kyrka, skolor, idrottsanläggningar, etc. I området finns även djurklinik, solarium och barberare. Lilleskog ligger i en del av den gamla byn Glöstorp, som har gett namn åt den väg som avgränsar föreningens område i söder.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda: bussen som tar en till Centralstationen på 20 minuter har tiominuterstrafik på vardagarna (tätast på morgonen och ut på eftermiddagen). Promenad- och cykelvägar, strövområden, golfbana, fågelrikt våtområde och en hel del fornminnen finns inom gångavstånd.