Såld

3:a i markplan med två uteplatser och parkering som ingår!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Andel i bostadsförening
 • Byggår
  2006
 • Våning
  1 av 2
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  73 m²
 • Avgift
  5 013 kr/mån
  inkl. inkl kabel-TV, bostadsrättstillägg och parkering.

Vi har nöjet att presentera denna fantastiska trerummare med två uteplatser som ger sol från morgon till kväll. Uteplatserna bjuder på lättskött trädgård med planteringar, gräsmatta samt trälagd altan. Lägenheten har ett modernt kök, två sovrum i bra storlek, badrum med egen tvättavdelning samt ett rymligt vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp och utgång till en av bostadens uteplatser. Hela bostaden är försedd med golvvärme för extra komfort. Extra plus till bostaden är det stora förrådet som ligger i anslutning till entrén och att parkeringsplats ingår i avgiften. Här bor ni i ett barnvänligt område i hjärtat av trädgårdsstaden Hildedal som är beläget med både närhet till natursköna områden och stadens puls. På en kort promenad nås Hisingsparken med sina vandringsleder, småsjöar och skog. Bostaden ligger även på gångavstånd till förskolor och skola.

Låter detta som något för er? Boka in dig för visning redan idag!

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 58 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Andel i bostadsförening
Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Hildedal
Adress Växthusvägen 15
41749 Göteborg
Våning 1 av 2
Boarea (BOA) 73 m² (enligt Bostadsföreningen)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma

Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 5 013 kr/mån
Ingår i avgiften

inkl kabel-TV, bostadsrättstillägg och parkering.

Karta

Områdesbeskrivning

Hildedal

Brf Botanikern är en av flera bostadsrättsföreningar i trädgårdsstaden Hildedal. Området har tidigare varit en handelsträdgård och är mycket centralt beläget. Det är på bekväma avstånd nära till både butiker och serviceinrättningar, men även till strövområdet kring Slättadamm och Hisingsparken.

Kommunikationer

Från Hildedal går 17 bussen som snabbt tar er in till Göteborg C. Bussen går under vissa tider var 5:e minut.