Såld

Gavelradhus i populärt radhusområde!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1982
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  143 m²
 • Biarea
  13 m²
 • Tomtareal/mark
  262 m²

Nu ges chansen att förvärva ett av de populära gavelradhusen uppe på Låkeberget. Mitt i grönskan med mysiga gårdar finner vi detta barnvänliga radhusområde som är beläget en kort väg från Torslanda Torg med dess butiker, kommunikationer, skola m.m. Detta hus har de senaste 10 åren blivit väl omhändertaget med smakfulla och smarta renoveringar. Idag finns här tre sovrum och ett vardagsrum och ett allrum men planlösningen erbjuder naturligt möjlighet till att bygga till ett extra sovrum om så önskas. Bostaden har även två badrum på vardera plan varav ett är nyrenoverat från hösten 2022 med moderna och stilrena materialval. Uteplatser finns i både väster och sydost vilket gör att du med detta läget får sol från morgon till kväll. Här finns även ett inglasat uterum.

I området finns en förskola och nedanför backen finns en vårdcentral och en busshållplats (500 m). Huset ligger nästan mittemellan Torslanda torg och Amhult centrum. Där finns mataffärer, klädaffärer, restauranger, frisörer, apotek och annat man behöver för att få vardagen att fungera.

Låter detta som något för Er? Boka in er på visning redan idag!

Slutpris 5 350 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Louise Wellrath

Reg Fastighetsmäklare
Louise Wellrath
4,9 / 5 55 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad mäklare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för mina kunder för en att nå en hög kundnöjdhet samt att överträffa deras förväntningar. Bakom ett lyckat slutresultat ligger alltid hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och lämnar ingenting åt slumpen. Jag finns alltid tillgänglig oavsett dag och tid då det är extremt viktigt att du känner en stor trygghet i en av dina livs största affärer. En bostadsaffärer handlar i grund och botten om trygghet och känslor. När man når ett gott resultat känns det i hjärtat hos både köparen och säljaren – och inte minst hos mig som mäklare som har äran att hjälpa mina kunder uppfylla sina bostadsdrömmar. Detta gör att det blir en drivkraft för mig att alltid skapa denna känsla hos alla mina kunder. Det finns en drömbostad för alla. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta fram det speciella i varje hem och bevara känslan i varje bostad.  Vill du hitta din drömbostad eller få ett lyckat försäljningsresultat är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Jag är aktiv i hela Göteborg med fokus på Hisingen i områdena Hisings Backa, Hisings Kärra, Centrala Hisingen, Eriksberg, Tuve och Säve.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Torslanda
Område Torslanda
Adress Låkebergsgatan 13
42334 Torslanda
Slutpris 5 350 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-03
Boarea (BOA) 143 m²
Biarea (BIA) 13 m²
Tomtareal/mark 262 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta