Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Välplanerad och smakfullt renoverad 1:a i Örby.

Malmköpingsvägen 47 Stockholm – Örby

I denna etta som nu totalrenoveras har inget lämnats åt slumpen. Lägenheten har ett skönt hörnläge med fönster i tre väderstreck vilket ger lägenheten ett fint varmt ljus. Alla ytskikt är renoverade och där materialvalen bl. a. består av nytt genomgående furugolv i lägenheten., (ej badrum) nymålade väggar och tak, smakfullt inrett badrum med italiensk klinker tillsammans med mattsvarta detaljer. Självklart finns det både golvvärme och spotlights i badrummet. I köket finns det bra förvaring, matplats, inbyggnad kyl/frys och diskmaskin, spis med häll och ugn samt en inbyggd vinkyl från toppmärket Dometic. Lägenheten har säkerhetsdörr, tv/fiber, samt ett fint läge bland villorna i Örby, nära till kommunikationer. Somrig grönska omger huset som bjuder på uteplatser och grillmöjligheter. Trivsam välplanerad bostad. Med möjlighet till gratisparkering på förenings mark.

Snabbt tillträde möjligt.

  • Boendeform: Lägenhet
  • Ägandeform: Bostadsrätt
  • Avgift: 2 632 kr/måninkl. Värme, Vatten
  • Pris: 1 795 000 krutgångspris
  • Rum: 1 rum och kök
  • Boarea: 37 m²
  • Våning: 2/3

Liknande bostäder

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad