Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Trendig 3:a med behagligt ljusinsläpp, bra material- och färgval samt stor balkong

Harpsundsvägen 143 Stockholm – Högdalen

Välkommen till denna fräscha, trendiga och lättmöblerade 3-rummare som gjort för ett socialt umgänge. En genomgående funktionell planlösning och ett behagligt ljusflöde. Spännande materialval och färgval genomsyrar hela lägenheten och skänker en sober elegans till boendemiljön. Detta är en lägenhet för trendmedvetna förortsbor. Made in Högdalen helt enkelt.

Modernt renoverat trendigt kök med läckra materialval samt goda förvaringsytor. Fräscht renoverat badrum med duschkabin. En fiffig ljusinsläpp lösning mellan matplats och vardagsrummet skänker en härlig social öppenhet till lägenheten.

I anslutning till vardagsrummet en stor möblerbar balkong med sol från tidig morgon till tidig kväll. Såväl Master Bedroom som köket vetter mot en stor lummig innergård.

5 minuters promenad till Högdalens Centrum med ett komplett affärs- och butiksutbud. Goda kommunikationer i alla väderstreck. T-bana till centrum på dryga 25 minuter.

  • Boendeform: Lägenhet
  • Ägandeform: Bostadsrätt
  • Avgift: 3 802 kr/måninkl. VA, Värme
  • Pris: 2 645 000 krutgångspris
  • Rum: 3 rum och kök
  • Boarea: 69 m²
  • Våning: 2

Liknande bostäder

Funderar du på att sälja din bostad?

När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar vi mer. Välj en tid som passar dig!

Boka en mäklare hem till dig!

fredag 27 maj
Typ av bostad

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad