Såld

Renoverad lägenhet i stabil förening!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1958
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  69 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till en fantastisk fin trerummare på Åkergatan 18. På tre trappor upp i huset, i syd/västläge, finns detta renoverade hem. Här har både kök och badrum genomgått omsorgsfull renovering i stilrena och klassiska färg- och materialval.

HSB Brf Skogsbrynet är en särskilt välskött bostadsrättsförening med låga lån. En aktiv styrelse som följer en underhållsplan med kontinuerliga avsättningar ger en trygg investering och trivsamt boende.
Välkommen till ett utöver det vanliga!

Bostaden förbereds inför försäljning och beräknas ha tillträde i september/oktober. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information och visning.

Slutpris 2 400 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kungälv
Adress Åkergatan 18
44232 Kungälv
Slutpris 2 400 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-17
Boarea (BOA) 69 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta