Såld

Hus från 2018 med en makalös utsikt!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  2018
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  134 m²
 • Biarea
  0 m²
 • Tomtareal/mark
  2 005 m²

Välkommen till Hermansby 165 och denna lantliga idyll. Här bor du nära hav och natur med ett fritt öppet läge och med en makalös utsikt över ängarna. Huset är välplanerat i ett plan och har tre sovrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Gott om ljusinsläpp från det stora fönsterna i husets sociala delar. Bostaden har två badrum där ett av dom sitter ihop med master bedroom. På utsidan finns altan i stort sett runt hela huset och för den med elbil så finns det två stycken laddstolpar.

Några kilometer bort finns Kärna centrum som erbjuder mataffär, bensinsinstation, pizzeria, thairestaurang samt bra bussförbindelser som tar dig in till Kungälv. Tofta finns inom bilavstånd och här finner du bl.a. Tofta herrgård, golfbana och stall med islandshästar. Kungälv centrum finns cirka tjugo minuter bort med bil och Göteborg tar du dig enklast till via Kornhalls färja. Detta är kort och gott ett bekymmersfritt boende i en stressfri miljö.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information om säljstart.

Slutpris 4 900 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kärna
Område Kärna
Adress Hermansby 165
44273 Kärna
Slutpris 4 900 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-27
Boarea (BOA) 134 m²
Biarea (BIA) 0 m²
Tomtareal/mark 2005 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta