Såld

Ivar Claessons Gata 32

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1958
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  69 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

I populära BRF Skogsbrynet, på våning tre av fyra, ligger denna fantastiskt fina trea med balkong i soligt läge. Omsorgsfullt renoverad med noga utvalda detaljer, såsom ekgolv av hög kvalité. Planlösningen har förbättrats och skapat mer harmoni, ljusinsläpp och friare siktlinjer. Köket är modernt, rymligt och mycket funktionellt. Kort och gott är detta en väl genomarbetad lägenhet av hög klass!

Här bor du granne med trevliga Fontinskogen och dess promenad och motionsslingor. Här har du nära till kollektivtrafik, affärer, lekplats och förskola. Det mycket uppskattade ICA Skafferiet ligger bara ett stenkast bort. Ett perfekt boende för den som vill kombinera lugnet och Kungälvs växande utbud.

Välkommen på visning!

Slutpris 2 225 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kungälv
Adress Ivar Claessons Gata 32
44232 Kungälv
Slutpris 2 225 000 kr
Kontraktsdatum 2023-06-16
Boarea (BOA) 69 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta