Såld

Östergårdsgatan 23

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1972
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  180 m²
 • Biarea
  48 m²
 • Tomtareal/mark
  840 m²

Välkommen till denna härliga 70-tals villa på Östergårdsgatan 23 med hörntomt. Här bor du med gott om plats på 180 kvm fördelat på två plan med 6 rum varav 3 sovrum plus ett vidbyggt garage på hela 48 kvm. En altan i soldränkt söderläge för härliga grillkvällar, samt en väl tilltagen trädgård med plats för både odling och bollspel.

Här bor du ett stenkast från Ytterby station som tar dig med tåg in till Göteborg på ca 20 min perfekt för pendling, ännu närmre bostaden ligger den populära butiken City Gross och en kort biltur bort når man Kungälv centrum här finns allt man kan tänka sig såsom köpcentrum, restauranger, kaféer och resecentrum.

Välkommen på visning!

Slutpris 5 225 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Ytterby
Adress Östergårdsgatan 23
44252 Ytterby
Slutpris 5 225 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-30
Boarea (BOA) 180 m²
Biarea (BIA) 48 m²
Tomtareal/mark 840 m²
Antal rum 6 (varav 3 sovrum)

Karta