Såld

Trerummare med radhuskänsla!

  • Boendeform
    Bostadsrätt
  • Byggår
    1980
  • Rum
    3 rum
  • Boarea
    82,5 m²
  • Tomtareal/mark
    0 m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade trea i markplan på Nunnegårdsgatan 66. En bra och väl planerade tre rummare med, två sovrum med plats för dubbelsäng, rymligt kök , badrum och klädkammare / walk in closet. På framsidan har man en liten uteplats och bostaden ligger i markplan, och från balkongen är man en våning upp. Här erbjuds en chans att sätta sin egen prägel och känsla i en lägenhet i behov av viss renovering.

Nunnegårdsgatan ligger i ett barnvänligt område med lekplatser för barnen på lugna gårdar och promenadavstånd till natur och skolor.

Centrala Kungälv når man med en kort promenad till fots eller via busshållplatsen som ligger nära bostaden, Här finns det mesta man kan tänka sig såsom köpcenter Kongahälla, resecentrum, caféer och härliga restauranger.
Vid resecentrum går det expressbussar som tar dig vidare in till Göteborg på 25-30 min, Perfekt för den som pendlar!

Välkommen på visning!

Slutpris 1 670 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kungälv
Område Munkegärde
Adress Nunnegårdsgatan 66
44241 Kungälv
Slutpris 1 670 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-31
Boarea (BOA) 82,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta