Såld

Villa i ett lugnt och barnvänligt område!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1971
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  137 m²
 • Tomtareal/mark
  884 m²

Välkommen till denna familjevilla i centrala Diseröd! Här får ni en härlig och mysig trädgård med fina uppvuxna träd och en stor uteplats. Två badrum varav ett med badkar och ett med dusch, vardagsrum, kök med hel kyl och frys, spis, ugn samt diskmaskin. Tvättstuga med groventré. Området är lugnt och barnvänligt med närhet till skola, förskola, mataffär och fin natur.

Från huset har ni gångavstånd till mataffären och Kungälvs centrum når man med buss eller via en kort biltur. I Kungälv centrum finns Kongahälla köpcenter, restauranger, caféer och resecentrum där expressbussarna tar er vidare in till Göteborg.

Välkommen att anmäla dig till visning eller kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson.

Slutpris 3 000 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Romelanda
Adress Klockarvägen 1
44277 Romelanda
Slutpris 3 000 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-31
Boarea (BOA) 137 m²
Tomtareal/mark 884 m²
Antal rum 5

Karta