Såld

Välplanerad och renoverad 3:a!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1958
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  84,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till en ljus och luftig 3:a, som tidigare varit en 4:a. Bostaden har genomgått varsamma renoveringar där mycket är nytt, bland annat sort kök renoverat 2016, badrummet renoverade 2012 och gästtoaletten 2019. Lägenheten ligger på andra våningen med balkong i bästa solläge mot skogen och är därför utan insyn.

Här bor man med närhet till natur och ICA närbutik och även gångavstånd till Fontins motionscentral.
Kungälvs centrum ligger med en kort promenad bort, här finns bland annat Kongahälla köpcenter, restauranger, caféer och resecentrum som tar dig vidare till Göteborg och Stenungsund på 25-30 min.

HSB Brf Skogsbrynet är en särskilt välskött bostadsrättsförening med låga lån. En aktiv styrelse som följer en underhållsplan med kontinuerliga avsättningar ger en trygg investering och trivsamt boende.

Välkommen till en bostad att trivas i!

Slutpris 2 450 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kungälv
Område Centrala Kungälv
Adress Åkergatan 16
44232 Kungälv
Slutpris 2 450 000 kr
Kontraktsdatum 2023-06-05
Boarea (BOA) 84,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta