Såld

Låga energikostnader. Ett s.k. Passivhus. Energiklass B.

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  2012
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  158 m²
 • Biarea
  65 m²
 • Tomtareal/mark
  1 195 m²

Letar du efter något annorlunda så är detta huset för dig. Mycket låga driftkostnader med ett mycket effektivt energisystem i kombination med extra extra isolering samt den unika formen. Ett runt hus. Samtidigt kan du få inkomster genom att hyra ut en gäststuga som gör att du får ännu lägre boendekostnader. Stora träaltaner samt drivbänkar med grönsaksodlingar gör att du nästan blir självförsörjande på grönsaker.

All el på fastigheten är inkluderad. Fastigheten har endast en elmätare hos elbolaget. Elbil är också med i beräkningen. Däremot en elmätare som mäter endast anläggningen som värmer upp stora huset på vintrarna och kyler ned det på somrarna och den har använt 16 606,55KW. sedan vi började använda huset i augusti 2012. i genomsnitt. 1 500. kw/ år. Förutom det finns vedkamin som blev installerat 2020 och den används mest för myseldning. Finns även infravärme i badrummet som har timer.

Slutpris 4 250 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Claes Tevell

Reg Fastighetsmäklare
Claes Tevell
4,8 / 5 20 omdömen från Hittamäklare
Jag är uppvuxen och boende i Kungälv och har därför god lokal kännedom. Har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1988 och tack vare det har jag samlat på mig stor erfarenhet. I huvudsak har jag varit verksam i Kungälv och i Ale. I grunden är jag byggnadsingenjör och innan jag blev fastighetsmäklare arbetade jag som så kallad entreprenadingenjör. Detta har jag ofta stor nytta av i mitt arbete som mäklare, till exempel vid besiktningar eller då jag förklarar hur olika hus i olika tidsperioder är byggda. https://www.hittamaklare.se/claes.tevell
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kärna
Område Tronnum
Adress Tronnum 200
44273 Kärna
Slutpris 4 250 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-16
Boarea (BOA) 158 m²
Biarea (BIA) 65 m²
Tomtareal/mark 1195 m²
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)

Karta