Såld

4:a med gavelläge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1995
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  87 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välplanerad fyra i otroligt populärt område och uppskattad bostadsrättsförening för dig som fyllt 55 eller mer! Med gröna gårdar, egen trädgård och gavelläge ligger detta mycket trevliga parhus. Förutom den parkering som ingår via föreningen finns dessutom en extra parkering på tomten bredvid bostadens förråd.

Bostaden består av tre sovrum, vardagsrum, kök, badrum och tvättstuga. Uteplats på både framsida och baksidan där du kan skapa din egen oas.

Föreningen är för dig som fyllt minst 55 år, med god gemenskap och lugnt område. Här bor du med närhet till bland annat City Gross, vårdcentral, Ytterby station med både tåg och buss.

Välkommen på visning!

Slutpris 2 700 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Ytterby
Adress Klevevägen 28
44250 Ytterby
Slutpris 2 700 000 kr
Kontraktsdatum 2023-07-06
Boarea (BOA) 87 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta