Såld

2:a med uteplats om 20 kvm i sydväst!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2024
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  40 m²

Tänk att få vara den första att få flytta in i denna yteffektiva och välplanerade tvårummare. Här erbjuds 40 kvadratmeter på markplan med stor uteplats om hela 20 kvadratmeter i sydvästläge! Lägenheten är stilrent inredd med lugna och klassiska färgval som möjliggör att du kan sätta din egen prägel. En social planlösning med kök och vardagsrum kombinerat i ett stort rum, avskilt sovrum och badrum med egen tvättmaskin. Stora fönsterpartier ger bostaden ett trivsamt ljus och den stora uteplatsen med begränsad insyn upphöjd över mark ger nästan känslan av en egen trädgård utanför altandörren.

I föreningen erbjuds fiber från Tele 2. Under huset finns garagedäck i källaren med el-platser och utöver det finns två stora parkeringshus runt husknuten. i närheten. I föreningen finns dessutom samlingslokal, barnvagnsrum, hobbyrum och övernattningslägenhet.

I Brf Kaprifolen bor ni tryggt i stor och stabil Riksbyggen-förening. Runt hörnet finns Kongahälla Center med allt man kan tänka sig behöva och ett stort urval av restauranger.

OBS: Bostaden är ej färdigbyggd. Kontakta mäklaren för mer information om projektet alternativt se länk: https://www.riksbyggen.se/bostad/vastra-gotalands-lan/kungalvs-kommun/kungalv/brf-kaprifolen/
Tillträde: Sker i etapper med start preliminärt mars 2024.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Joakim Tevell för mer information och försäljning.

Slutpris 1 815 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kungälv
Område Centrala Kungälv
Adress Hansagatan 19
44247 Kungälv
Slutpris 1 815 000 kr
Kontraktsdatum 2024-02-02
Boarea (BOA) 40 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta