Såld

Renoverad familjevilla i populära Diseröd!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1971
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  166 m²
 • Tomtareal/mark
  558 m²

Fin familjevilla i centrala Diseröd! Här erbjuds en härlig lättskött tomt med två uteplatser varav den ena uteplatsen är delvis inglasad, två fräscha badrum, öppen planlösning mellan kök/matrum/vardagsrum, tvättstuga med grov entré och fem sovrum så hela familjen får plats! Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen. En fastighet att trivas i för hela familjen!

Från huset har ni gångavstånd till både Tempo mataffär och kommunikationer som tar er vidare in till Kungälv centrum på ca 15 min. Här finns bland annat Kongahälla köpcenter, restauranger, caféer och resecentrum där expressbussarna tar er vidare in till Göteborg.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Joakim Tevell för mer information om säljstart och visning.

Slutpris 3 625 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Romelanda
Adress Kantorvägen 4
44277 Romelanda
Slutpris 3 625 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-27
Boarea (BOA) 166 m²
Tomtareal/mark 558 m²
Antal rum 6 (varav 5 sovrum)

Karta