Nybyggt hus med underbart läge!

 • Boendeform
  Villa
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  2023
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  87,1 m²
 • Tomtareal/mark
  2 648 m²
 • Pris
  2 995 000 kr Utgångspris Lånelöfte

Välkommen till detta nybyggda hus med ett underbart och naturskönt läge! Här har du cirka 25 minuter till både Kungälv och Stenungsund samt cirka 10 minuter till Lilla Edet. Tomten är stor och här finns gott om utrymme att nyttja. Huset består av tre sovrum, badrum kombinerat med tvättstuga samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. På uteplatsen kan du och dina vänner njuta av många härliga grillkvällar under de varma ljuva sommarkvällarna. För den som gillar att vandra i skogen är detta verkligen rätt ställe. Det är bara att snöra på sig skorna och ta sig ut för att plocka svamp, blåbär och allt annat som naturen har att erbjuda. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller anmäl dig till visningen på vår hemsida.

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson

Extra kontaktperson Beatrice Hindgren

Reg Fastighetsmäklare
Beatrice Hindgren

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Beskrivning

Välplanerat 1-planshus där du kliver in i den välkomnande hallen som har en smart klädkammare direkt till vänster, här inne finns också elcentral och nätverk. Till höger har du kombinerat badrum och tvättstuga som är utrustat med dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare. Längs hallens vänstersida har du sedan två av sovrummen, det tredje är beläget rakt fram från entrén sett. Två av sovrummen har smarta, inbyggda, garderober. Från det största sovrummet når du också vindsutrymmet, däruppe finns det gott om plats för förvaring då säljaren valt att lägga generöst med golv och en rejäl sarg runt. Kök och vardagsrum sitter ihop och härinne finns en kamin som höjer mysfaktorn under vinterkvällarna. Köket har kyl, frys, diskmaskin, diskho och fläkt. Vattenburen golvvärme finns i hela huset och vad gäller utebelysningen så är ett smart Plejd-system installerat till detta. Utanför kök och vardagsrum hittar du den väl tilltagna altanen som dessutom är belägen under tak. Den som vill kan ju här i framtiden göra om detta till ett uterum.

Om boendet

Fastighets­beteckning LILLA EDET BALLABO 2:23
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Västerlanda
Adress Furuhäll 367
463 93 Västerlanda
Boarea (BOA) 87,1 m² (enligt Säljaren)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma. Om detta är av särskild vikt för en köpare bör egen uppmätning utföras.

Tomtareal/mark 2648 m² (enligt Lantmäteriet)
Totalareal 2 648 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Taxeringsvärdet är Ej fastställt
Taxeringsvärdes­beskrivning

Huset är nyproducerat och har ännu inget fastställt taxeringsvärde.

Pris 2 995 000 kr (Utgångspris)

Driftkostnad

El 6 453 kr/år
Hushållsel 16 527 kr/år
Sotning av skorsten 485 kr/år
Vatten & avlopp 1 235 kr/år
Renhållning 2 240 kr/år
Summa driftkostnad 26 940 kr/år
Beskrivning av kostnader

Driftskostnaderna är uppskattade och kan komma att variera beroende på avtal och användning. Eftersom huset är nytt har ingen bott i huset ännu.

Byggnad

Byggnadstyp Enplanshus
Byggår 2023
Grund Platta på mark
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Fasadtyp Fibercementskivor med trästruktur
Fönster Isolerglasfönster (Aluminium)
Taktyp/​takbeklädnad Betongpannor
Vatten Enskilt vatten, Djupborrad brunn
Avlopp Enskilt avlopp, Trekammarbrunn & markbädd
Typ av uppvärmning Frånluftsvärmepump, golvvärme i hela huset. Braskamin.
Parkering

Kabel till laddstolpe finns förberett och framdraget till parkeringen.

Samfällighet, servitut etc.

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer

Vänersborgsviken och göta älv, Vattenskyddsområde (Beslutsdatum: 2022-05-16, Registreringsdatum: 2022-05-24, Senast ändrad: 2023-08-08)

Rättigheter förmån

Officialservitut: Rätt att använda, underhålla och förnya väg - Väg

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Områdesbeskrivning

Västerlanda

Allmänt:
Lilla Edet är en tätort vid E45 och centralort i Lilla Edets kommun, belägen 22 km söder om Trollhättan, 54 km norr om Göteborg och 19 km öster om Ljungskile (väg 167 mot Ljungskile). I tätorten ingår numera även Ström med flera områden väster om Göta Älv i kommunens bohuslänska del, huvudsakligen inom Hjärtums men också inom Västerlanda socken. Sveriges första sluss och Lilla edets elkraftverk. Ortens största företag har mer än hundraåriga traditioner som pappersbruk. SCA Hygiene Products AB, Edet Bruk öster om älven, med ca 500 anställda. Lilla Edet är centralorten i Lilla Edets kommun. På andra sidan älven ligger Ström. Det bor ca 5000 personer i samhället och ca 13000 i hela kommunen.

Västerlanda ligger naturskönt söder om Lilla Edet på västra sidan av Göta Älv. Västerlanda Hembygdsgård ligger i närheten. Skolor och barnomsorg: Skolor inom centrum området: Fuxernaskolan (F-9). Nya skolan,friskola (F-6). Förskola i finns i Västerlanda och övrigt inom kommunen: Kaprifolen Hjärtums förskola, Rödklövern Solgatans förskola i Ström, Smultronstället Ekaråsvägens förskola, Solrosen Fågelstigens förskola, Blåsippan Klosterängens förskola och Blåklockan Klosterängens förskola. Fristående förskola är Nya Skolan i Lilla Edet. Tel.nr till Lilla Edets kommun 0520-65 95 00. Nya Skolan förskola 0520-520224.

Kommunikation:
Här finns bra bussförbindelser både till Trollhättan och Göteborgs området. Med den nya motorvägen tar du dig snabbt och lätt till Göteborg på ca 30 minuter. Restiden till Trollhättan är ca 20 minuter med bil. Förbi Västerlanda går buss 422 mellan Lilla Edet och Kungälv.

Närservice:
I centrala Lilla Edet (gångavstånd) finner du ett bra utbud av affärer. Här finns Ica Supermarket, Banker, Radio-TV, Skoaffär, Systembolag, Apotek, Elkedja, Frisörer mm. Ett flertal pizzerior, kinarestauranger, lunchrestauranger, kaféer och konditori.