Såld

Rymlig tvåa på övre plan!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  70,2 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till Östra Porten 49 och denna härliga tvårummare om hela 70.2 m² på övre plan!
Här finner ni en bostad med generösa ytor, praktisk tvättstuga med dubbla ingångar, badrum med dusch, rymlig klädkammare och en balkong.
Lägenhetsförrådet finns praktiskt precis utanför entrédörren till lägenheten.

Populära Östra porten är beläget ett stenkast från Ytterby centrum. Här finner du mataffär, vårdcentral, skolor och tandläkare. Här finns också tåget som tar dig vidare in till Göteborg på knappt 20 min, perfekt för jobbpendling!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Vilhelm Axelson för mer information.

Slutpris 1 795 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Vilhelm Axelson

Reg Fastighetsmäklare
Vilhelm Axelson
5,0 / 5 2 omdömen från Hittamäklare
Jag är en driven, energisk och målinriktad fastighetsmäklare som motiveras av att göra det lilla extra för mina kunder och för nå en hög kundnöjdhet. För mig är varje enskilt kundmöte unikt och jag drivs av att få bidra med mina erfarenheter och få överträffa kundens förväntningar. Personer som arbetat med mig och vänner beskriver mig som ansvarfull, lyhörd, stark drivkraft med god förmågan att interagera och skapa goda relationer med andra människor. För mig är det viktigt att ligga steget före och bakom varje enskilt förmedlingsuppdrag ligger hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och jag lämnar ingenting åt slumpen. Jag är född och uppvuxen i Kungälv och har därför bra lokalkännedom i kommunen vilket skapar en trygghet i er försäljningsprocess. Jag anpassar alltid varje försäljning efter kundens behov och gör mitt yttersta för att alla parter skall bli nöjda. Varmt välkomna att kontakta mig om du skall sälja din bostad eller är på jakt efter din drömbostad!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Ytterby
Område Ytterby
Adress Östra Porten 49
44254 Ytterby
Slutpris 1 795 000 kr
Kontraktsdatum 2024-01-26
Boarea (BOA) 70,2 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta