Såld

5 RoK högst upp med balkong!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1962
 • Våning
  3 av 4
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  104 m²
 • Avgift
  7 495 kr/mån
  inkl. Värme, kabel-tv och bredband

Välkommen till 5 rum och kök högst upp på Klostergatan 1. Här har den stora familjen gott om plats samt närhet till Kongahälla Center och Kungälvs Resecentrum. Lägenheten är bra planerad och har precis genomgått ett stambyte där badrummet och gästtoaletten helrenoverats. Bostaden ligger på huskroppens gavel vilket medför fönster i tre riktningar.

Brf Storken är en stabil och mycket omtyckt förening och den har fått ett ännu större uppsving sen Kungälvs centrala delar flyttades.

För mer information kontakta Johan Svensson på ERA Axelssons Fastighetsbyrå.

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kungälv
Adress Klostergatan 1
442 36 Kungälv
Våning 3 av 4
Boarea (BOA) 104 m² (enligt Enligt säljarens information)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma.

Antal rum 5 (varav 3-4 sovrum)
Månadsavgift 7 495 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, kabel-tv och bredband

Karta