Såld

Nybyggt på idyllisk plats!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  2021
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  109,6 m²
 • Tomtareal/mark
  968 m²

Välkomna till Duvesjön 360 och ett välplanerat nybygge i ett mycket omtyckt område. Omringad av vacker natur och badsjö samt närheten till golfbanan är bara några av de saker som gör denna bostad helt fantastisk. Husets planlösning är noga genomtänkt och här utnyttjar man kvadratmetrarna till fullo. Den väl tilltagna sällskapsdelen kan naturligt öppnas upp mot baksidan, här smälter den nästan ihop med det vackra berget.

Duvesjön ligger endast femton minuters bilfärd från Kungälv och till Göteborg har du cirka trettio minuter. Det går även, under vissa tider, buss från Kungälvs Resecentrum.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Johan Svensson för mer info om försäljning.

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planskiss

  Planskiss

 • Alternativ planskiss med garderobslösningar.

  Alternativ planskiss med garderobslösningar.

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning SLÄTTEN 1:99
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Romelanda
Område Duvesjön
Adress Duvesjön 360
442 92 Romelanda
Boarea (BOA) 109,6 m² (enligt Enligt säljarens information)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förkomma. Spekulant ombeds att göra egen uppmätning.

Tomtareal/mark 968 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Taxeringskod 210
Småhusenhet, tomtmark

Karta