Såld

Stor uteplats med gräsmatta!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1980
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  137,5 m²

Välkommen till en fantastiskt välplanerad bostad på två plan med rymliga ytor mitt i Munkegärde. Bostaden ligger nära skola, lekplatser och fotbollsplaner. Bostaden består av fyra sovrum, vardagsrum, kök, två badrum, tvättstuga och en stor uteplats med liten gräsmatta. En radhuskänsla och samtidigt allt det bekväma av att bo i en bostadsrättsförening!

Boendet är perfekt för dig som vill ha naturen nära samt bra kommunikationer med buss in till både centrala Kungälv och Göteborg, där du kan hitta många olika restauranger och butiker. Det är även smidigt att ta en promenad ner till Kungälvs centrum.

Bostadsrätten är placerad på våning två och tre av tre våningar. Under bostaden finns en av föreningens lokaler vilket minskar risken av störande ljud från grannar!

Slutpris 1 500 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Beatrice Hindgren

Reg Fastighetsmäklare
Beatrice Hindgren
Jag heter Beatrice Hindgren och har arbetet som fastighetsmäklare sedan 2015. Med min långa erfarenhet och breda kunskap satsar jag alltid på att vara ert självklara val när det kommer till att välja mäklare! Att få vara en del av ert kanske livs viktigaste affär är en otrolig stor ära och samtidigt fantastiskt roligt. Genom att vara påläst och kunnig skapas en trygghet för både säljare och köpare vilket har resulterats i många nöjda och återkommande kunder vilket är otroligt smickrande.  Med engagemang, skicklighet och hög kvalité ser vi till att just er försäljning skräddarsys efter era behov och önskemål för att tillsammans nå det absolut högsta möjliga slutpris! Ser fram emot att höra från er!  
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kungälv
Adress Helgonagatan 46
442 41 Kungälv
Slutpris 1 500 000 kr
Kontraktsdatum 2024-02-13
Boarea (BOA) 137,5 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta