Såld

Panoramavy över havet!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1950
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  45 m²
 • Biarea
  3 m²
 • Tomtareal/mark
  1 393 m²

Unik möjlighet att förvärva ett fritidshus med panoramavy över havet. Med skyddat läge, havet som närmsta granne och egen brygga är detta en möjlighet som sällan kommer åter. Huset är av enkel standard och redo att nyttjas sommartid, men finns drömmar om att bygga nytt finns det ett tidigare godkänt bygglov för nybyggnation med totalyta om 70 kvm med komplementsbyggnad om högst 30 kvm (se bilagor under Dokument).

Geografiskt strategiskt läge med många potentiella utflyktsmål från fastigheten. Till Göteborg är det ca en timma med många aktiviteter för hela familjen. Från Oslo tar det mindre än tre timmar att köra till huset.

Välkommen på visning!

Slutpris 2 900 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planlösning

  Planlösning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Orust
Ort Stillingsön
Adress Hede 211
47292 Stillingsön
Slutpris 2 900 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-20
Boarea (BOA) 45 m²
Biarea (BIA) 3 m²
Tomtareal/mark 1393 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta