Såld

Havsnära och helt underbart!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1962
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  60 m²
 • Biarea
  10 m²
 • Tomtareal/mark
  1 616 m²

Välkommen till Timmervik och en sommmaridyll på västkusten. Hallebäcksvägen 29 är en fantastisk fastighet där bostaden ligger ostört och lite undangömd. Om du kliver upp på berget bakom huset kan du till och med se havet breda ut sig. Den som älskar vattnet har inte särskilt lång väg att vandra ner till bad, båtliv och hav. Njut av ditt morgonkaffe i uterummet eller på något av trädäcken framför de två gäststugorna. Kungälv når du på ca: 20 minuter med bil. Tar du bussen från Jörlanda kan du vara i Göteborg på ca: 30 minuter.

Boningshuset består av två sovrum och kök från år 2018. Badrum med tvättmaskin, duschkabin, wc och kommod. Vardagsrummet är stort och rymligt och härifrån når du också det härliga uterummet. Det finns två stugor på tomten med gott om plats för gäster att sova i.

Välkommen att anmäla dig till visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Johan Svensson

Reg Fastighetsmäklare
Johan Svensson
4,8 / 5 81 omdömen från Hittamäklare
Jag är en, fotbollsälskande, före detta projektledare i byggbranschen. 2016 bestämde jag mig för att sadla om till mäklare och det var, med facit i hand, helt rätt val! Jag förmedlar bostadsrätter, fastigheter och gårdar i Kungälvs kommun med omnejd. Min drivkraft som mäklare bottnar i att hela tiden möta kundernas förväntningar och deras högt ställda krav samt att vara en närvarande mäklare genom hela affären. Min sociala kompetens, mitt sinne för humor och min förmåga att alltid ha kontroll på läget gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när du anlitar mig som din mäklare. Jag älskar det jag gör och jag har alltid ett leende på läpparna. Fritiden spenderar jag med min sambo och med vänner. Mina erfarenheter ifrån lagidrotten och framförallt fotbollen har jag tagit med mig in i mäklarlivet. Jag ser på relationen mellan mig och mina kunder som ett lagspel och där vi tillsammans ska uppnå vårt mål. Därför är jag alltid lyhörd och lyssnar till vad du som kund anser är viktigt i ditt livs kanske största affär. Era tankar, åsikter och önskemål flätar jag sedan samman med min erfarenhet och kompetens inom yrket. Summan av detta blir allt som oftast ett oslagbart och vinnande koncept. Ska du sälja din bostad och behöver en mäklare som du kan känna dig trygg med? Kontakta mig idag så bokar vi ett möte.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning ARÖD 2:176
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Kode
Område Timmervik
Adress Hallebäcksvägen 29
44297 Kode
Boarea (BOA) 60 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 10 m² (enligt Fastighetsregistret)
Boarea­beskrivning

Viss avvikelse kan förekomma. Spekulanter ombeds att göra egen uppmätning om detta är av särskild vikt.

Tomtareal/mark 1616 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta