Såld

Tvåfamiljs villa med havsutsikt!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1937
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  215 m²
 • Biarea
  115 m²
 • Tomtareal/mark
  3 121 m²

Nu erbjuds en chans att förvärva en rymlig tvåfamiljs villa med havet som närmsta granne.

Huset erbjuder idag två sovrum och goda möjligheter att skapa fler, två badrum varav en med dusch och en med badkar, kök, stort luftigt vardagsrum och garage. På ovanvåningen ligger en uthyrningslägenhet som är perfekt för att få ner boendekostnaderna. Båthamnen ligger endast 150 meter från huset. Fastigheten är i behov av renovering.

Nära till fantastiska havet, Skräddarön, Tofta Herrgård, Lycke Golf & Country Club, Stall Tofta, Tofta Naturreservat samt flera småbåtshamnar. Seglarmetropolen Marstrand finns en kort biltur bort som erbjuder flertalet restauranger, hotell, evenemangen och här finns också Carlstens fästning.
Buss och skolbuss trafikerar området samt skolor finns i Kärna där det också finns mataffär, pizzeria, thai restaurang och en bensinmack.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Joakim Tevell för mer information och visning. Se gärna besiktningsprotokoll under "Fakta".

Slutpris 5 350 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Tevell

Reg Fastighetsmäklare, Kontorschef
Joakim Tevell
4,9 / 5 56 omdömen från Hittamäklare
Då jag är uppvuxen i en fastighetsmäklarfamilj och tidigt involverad i branschen ger det dig som säljare och köpare en ovärderlig kunskap. Under många år tävlade jag i simning på elitnivå varifrån jag fått min vinnarinstinkt och envishet att alltid prestera över folks förväntningar. Efter slutförd ekonomiutbildning började jag arbeta som fastighetsmäklare i Stockholm med arbetsområde Södermalm. I början av 2016 tog jag beslutet att flytta tillbaka till min hemkommun, Kungälv som jag älskar. Kungälv som växer otroligt mycket med både bostäder och butiker, närhet till både kust och natur gör staden till Västsveriges kanske just nu mest spännande kommun. Er försäljning ska kännas strukturerad och spännande samtidigt som ni ska kunna luta er tillbaka och känna förtroende att jag guidar er genom hela försäljningsprocessen och alltid ser till att ni får bäst betalt. Tillsammans med vår erfarenhet, breda kompetens inom juridik och unika försäljningsverktyg får vi bäst betalt i en trygg försäljning.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Kungälv
Ort Lycke
Adress Kristiansborg 300
44275 Lycke
Slutpris 5 350 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-13
Boarea (BOA) 215 m²
Biarea (BIA) 115 m²
Tomtareal/mark 3121 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta